Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.22 secunde)
Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, readuce painea la loc de cinste pe mesele romanilor in cadrul evenimentului "Sarbatoarea Painii".
In Bucuresti s-a inaugurat prima partie acoperita de ski, cu o lungime de 32 de metri In Bucuresti are loc Santa Claus Kingdom - cel mai mare eveniment tematic indoor dedicat iernii.
Facebook, Google, Microsoft si Yahoo vin la Festivalul Internetului din Romania Zeci de companii renumite din domeniile IT, tehnologie si media - printre care Facebook, Google, Microsoft, Yahoo, Orange, BBC sau Samsung - isi vor trimite reprezentantii in Romania, la mijlocul lunii mai pentru a participa la "RoNewMedia", eveniment care isi propune sa devina "un festival al internetului", in Europa Centrala si de Est.
VEZI CE BIBLIOTECI SUNT DESCHISE Bibliotecile din Bucuresti si din tara isi vor deschide portile in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 18.00, intr-o campanie inedita sub genericul "Nocturna bibliotecilor", organizata la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae. ... Ceaiurile, produsele bio, produse de cosmetica traditionala vor fi prezente si de aceasta data, alaturi de cozonaci si placinte, carnati si tuica, covrigi si turta dulce.
Recent, la Coftale, pe Strada Stefan Mihaileanu nr.42, a avut loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) a adus accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom a fost prezenta cu esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Manifestarea, organizata de Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, va reuni 200 dintre cei mai priceputi mestesugari din tara. ... Artizanii vor face demonstratii la fata locului, prezentand astfel vizitatorilor rezultatul traditiei romanesti de odinioara.
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala. Desi v-ati putea gandi la asta, Ch’artist Studio&Paint Your Own Pottery nu este si nu va fi niciodata o "scoala de meserii".
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos. ... Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo:
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: ... De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut.
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
Muzeul History Hackers, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei, ofera o reducere de 10 % tuturor posesorilor de permis de cititor emis de Biblioteca, la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice pe timp de weekend.
3 a Atelierului de Scriere Creativa in SF & Fantasy.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. Oamenii de cultura spun ca e un monument, chiar unul unic. Totusi, pana de curand imobilul nu a interesat pe nimeni.
Acum 80 de ani, in ziua de 17 mai, era inaugurat la Sosea Muzeul Satului Romanesc, in prezenta conducatorilor tarii si a celor mai importante personalitati ale vremii.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
google-analytics.com