Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (3.61 secunde)
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Am avut bucuria si privilegiul de a participa, in ultimele zile, la doua evenimente incarcate de spritualitate - Sarbatoarea Sf. Cuvioase Parascheva de la Iasi si oficierea Sfantei Liturghii de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane la Catedrala din Voluntari, care poarta Hramul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea orasului.
Liderii Sindicatului Lucratorilor de la Dunare "Farul" sustin ca au gasit o solutie pentru salvarea de la concediere a salariatilor de la Atelierul de Reparatii din cadrul Sectiei Cai Navigabile Sulina.
Zeci de mii de intreprinderi vor disparea la inceputul anului viitor, dupa intrarea in vigoare a propunerilor de modificare a Codului Fiscal, initiate de Ministerul Finantelor Publice. Una din prevederile importante permite acordarea statutului de microintreprindere doar societatilor comerciale care au cel putin 5 angajati.
Olaritul, una dintre primele indeletniciri umane, reprezinta la noi o afacere destul de banoasa. ... Mesterii de la noi au incredere in propria lor afacere, dovada fiind si sumele pe care le obtin anual din vanzarea produselor din ceramica.
Un numar de 83 de persoane juridice care înregistrau obligatii restante fata de bugetul statului au facut, în 2003-2004, donatii partidelor politice, potrivit unui raport înaintat conducerii Senatului de Curtea de Conturi.
Un card de mobilitate europeana pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani a fost lansat ieri la Craiova.
Companii renumite in domeniul tamplariei termoizolante din Vest veneau acum un deceniu sa-i scoleasca in arta termopanelor pe viitorii oameni de afaceri romani. Acum insa, au revenit sa cumpere ceea ce produc ucenicii lor, care au reusit intre timp sa dezvolte afaceri de peste sase milioane de euro.
Cartile in format electronic, publicatiile on-line sau offline, precum si gravurile artistilor plastici vor face parte din Depozitul legal de documente, potrivit unui proiect de lege adoptat ieri de Guvern.
Mai mult, Negoita a atentionat ca reciclarea in strainatate se va face la un cost de 0,60 euro pe kilogramul de echipament.
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata. In 2008, Craiova ar trebui sa colecteze 1.200 de tone de astfel de deseuri, conform normelor comunitare.
Daca intentionati sa faceti astfel de achizitii, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca dupa 1 aprilie veti fi nevoiti sa suportati pe langa pretul aparatului si taxa pe valoarea adaugata, si taxa de reciclare, adica taxa verde.
Aflat intr-o cladire istorica realizata de un celebru arhitect al secolului XIX in stil neo-clasic cu influente brancovenesti, hotelul a fost renovat si decorat cu tot ce exista mai bun in lume la aceasta ora, castigand chiar premiul pe 2007 al Uniunii Arhitectilor din Romania pentru "Cel mai bun proiect de restaurare si decorare", fiind introdus in acelasi timp in prestigiosul top mondial "The gold list" pentru cele mai bune hoteluri si resorturi din lume.
O firma particulara din Petrosani intentioneaza sa predea gratuit cursuri de calificare pentru tâmplari, dupa ce a câstigat doua proiecte PHARE ce vizeaza acest domeniu.
Ieri a avut loc lansarea oficiala a proiectului de twinning Phare RO06/IB/FI-02 "Dezvoltarea retelei de laboratoare vamale", proiect demarat in data de 2 noiembrie.
se va derula programul pentru organizarea Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, TIMM 2009, evenimentul dispunand de un buget de 1,450 milioane lei.
Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. ... Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum... La sfarsitul anului 1940, in municipiul unde sunt expuse operele marelui Constantin Brancusi, a fost infiintata prima fabrica de tutun din Oltenia.
Seminarul consta in ateliere practice, experientiale care ofera o serie de metode ce vizeaza transformarea resursei umane in capital uman, avand aplicabilitate imediata. InteRUm se adreseaza in principal coordonatorilor de echipe, managerilor si intreprinzatorilor.
Cu toate ca ar mai fi nevoie de aproximativ 60 de milioane de lei pentru a finaliza lucrarile la S 200, anul acesta, guvernul a alocat mai putin de 1% din cat ar fi necesar pentru aceasta investitie.
Catalin Doscas) Capitala se transforma de la an la an. ... Tineri intreprinzatori, cu idei pe masura, precum arhitectii abia iesiti de pe bancile scolii au o viziune optimista asupra Bucurestiului.
google-analytics.com