Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (8.18 secunde)
Cunoscuta realizatoare de televiziune CARMEN FULGER va lansa un CD de poezie religioasa, in lectura proprie. Cu acest prilej va expune si artista Victoria Dutu pictura religioasa. Va asteptam luni, 29 aprilie, de la ora 16:00 la 18:00 la Adresa:
PAUL IOAN) Geniul venetian care a facut din peisaje, din scenele religioase si cele mitologice si din portretele exceptionale, autentice opere de predat in scolile de pictura universala, a fost numit, inca din timpul vietii, "Un soare printre stele".
Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica. ... Am fost invitata la Festivalul Ceaiului si al Cafelei sa aduc ceainic, cesti legate de acest eveniment.
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. Am intalnit-o la targul de la Muzeul Taranului Roman pictand, la standul mamei sale, manager la Miledy Naturals. Maia face cursuri la Scoala de Arte de pe Stirbei Voda.
A frecventat cursurile Scolii de Belle Arte, pe care nu le-a absolvit, la fel si cursurile Academiilor Libere din Bucuresti, unde a fost elevul pictorilor Arthur Verona, Gheorghe Petrascu si Nicolae Tonitza. ... In 1929, i s-a acordat o bursa, la Paris, unde a studiat pictura si desenul.
Dinastie de bancheri, oameni de stat, mecena si caritabili, fondatori ai sistemului bancar romanesc privat ne dezvaluie franturi de istorie care vizeaza povestea sistemului bancar romanesc.
Miscarea de Rezistenta informeaza:
Observator de Calarasi informeaza: Expozitia Calarasiul in pictura de altadata, de astazi in foaierul Consiliului Judetean (Autoare: Luminita Iordache) Muzeul Dunarii de Jos a organizat vineri, 22 septembrie a.c., incepand cu ora 10:00, expozitia Calarasiul in pictura de altadata.
https://UMR.lnk.to/UnmanageableSpeciesPR La 4 ani de la anteriorul album, Emergence, Grimus revine cu materialul Unmanageable Species, al patrulea din cariera si primul intergral in limba engleza. Compus si inregistrat in Germania, in august 2017, Unmanageable Species contine noua piese, produse de Jan Kerscher.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
Amelia Patachia de la Bohemian Journey creeaza rochii si bluze pictate de doi ani pe care le puteti achizitiona in cadrul TIBCO, al Romexpo, si in acest week-end. ... "De doi ani creez rochii si bluze pictate!
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
Profesia sa de baza este nu cea de cantaret, ci de profesor de pictura. El absolvit o facultate de arte plastice si a trait multi ani, in Germania, unde a muncit ca profesor de pictura.
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi.
Pictorul Leonard Antonescu participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos. Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
Mesterul popular Dan Horvath din Ghermanesti, comuna Snagov, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE. Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
"Icoanele mele au diverse tematici care sunt inspirate dupa Scoala de la Nicula. Ma inspira Sfantul Gheorghe, Maica Domnului, Judecata de Apoi - ca tematici. Pe sticla, pictez de 20 de ani, iar pe lemn pictez de 30 de ani!
google-analytics.com