Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (2.90 secunde)
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
In data de 25 septembrie, la Institutul Clinic Fundeni, a avut loc a doua serie de ateliere creative, destinate bolnavilor cu limfom. Pe parcursul evenimentului, pacientii cu limfom au realizat sub indrumarea lectorilor de la Fundatia Calea Victoriei, obiecte pictate, care pot fi ulterior donate.
Zilele culturii armene, un eveniment aflat la cea de a doua editie. ... Sunt organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, expozitii de fotografie si obiecte din patrimoniul religios armenesc.
Odata cu inceperea verii, Divertiland Water Park da startul unei serii de evenimente menite sa le ofere copiilor cateva ore in plus de educatie practica si creativa in cel mai mare parc acvatic din Romania.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. De cativa ani, participa la targurile de la MTR.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vinm sfesnice. De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice. De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
"La targul Piata Taraneasca si Mester (Esti) am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin sfesnice", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
fotografia si pictura. Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura: ... Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE!
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie. Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania:
- De cand esti pasionat de pictura si cum a inceput totul? - Desenez de cand ma stiu, dar primele lectii adevarate, le-am primit incepand cu anul 1980, cand am avut sansa de a avea ca profesor de desen, in scoala generala, pe renumitul sculptor Vasile Ivan!
Observator de Calarasi informeaza: ... Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Care este mesajul secret pictat de Michelangelo in Capela Sixtina din Roma? La varsta de 17 ani a inceput sa disece cadavre din cimitirul bisericii locale.
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
Conferintele de la Șosea: ... Indigenous - expozitie de fotografie Madalin Marienut și concert de muzica indiana (Clubul Țaranului) 19.00: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 10.30: ... Ateliere cu demonstratii ale meșterilor (Curte) • 11.30 - 14.00:
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
google-analytics.com