Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (3.29 secunde)
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... De la parinti, de la educatori, de la sistemul de educatie.
In Romania, 26,75% dintre copiii de 8 ani sunt supraponderali, dintre care 11,64% obezi, iar 5,11% sunt subnutriti (Sursa:
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! - organizate de United Way Romania, in parteneriat cu Gymboland.
Peste 100 de antreprenori au participat ca voluntari, in 2017, la activitati ale Fundatiei Vodafone Romania avand ca beneficiari peste 400 de persoane, copii si tineri defavorizati, precum si persoane cu dizabilitati.
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
Intre 15 martie si 7 aprilie, 3.500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa. Atelierele sunt un mod distractiv de a invata notiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice.
Elena Gheorghe a organizat pe ultima suta de metri petrecerea pentru aniversarea de 1 an a fetitei sale si rupere de turta.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Brandza, Universitatea din Bucuresti, la un eveniment organizat de Societatea Ornitologica Romana cu sprijinul Lidl Romania. Ca si in 2018, evenimentul cuprinde tururi ghidate, pentru a asculta privighetorile, ateliere de jocuri pentru copii, expozitii de fotografii si desene cu pasari, standuri de vanzari si un concert de muzica clasica.
Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman se redeschid cu Targul lui Ciresar organizat de Piata Taraneasca in perioada 12 - 14 iunie 2020.
Duminica, 13 septembrie, intre orele 10.00 si 18.00, la MTR, Targul iconarilor si al mesterilor cruceri ofera publicului noi intalniri, ateliere si demonstratii cu artisti si mesteri iconari.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00.
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd. ... O incaltaminte de calitate, din piele interior/exterior, un design inedit, la preturi accesibile.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com