Cautare

177 de rezultate pentru "ateliere de caligrafie" (4.17 secunde)
Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 7 - 8 August 2015, cea de-a II-a editie a Festivalului Dunarii Calarasene. Acest eveniment se adreseaza atat iubitorilor de pescuit cat si iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povesti pescaresti si concursuri de gastronomie.
Am fost acolo / Argostoli - Capitala insulei Kefalonia Un concediu in aceasta minunata insula nu se poate finaliza fara vizitarea capitalei, ceea ce reprezinta o adevarata placere, o plimbare intr-un orasel frumos, o gura de aer mediteraneana, in tumultul vietii cotidiene.
Asociatia Universitatea Copiilor”, membru fondator al EUCU.NET - European Children's Universities Network, isi propune apropierea copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani de toate domeniile stiintei si cercetarii.
continua campania de prevenire si combatere a fenomenului de tip bullying ce afecteaza copiii cu boli cronice sau cu dizabilitati, prin sustinerea unor workshop-uri de informare in scolile si liceele din Bucuresti si Ilfov.
True Artisan Cafe este festivalul in care vorbim despre cafea de specialitate si o mai si gustam.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita. Este deja tradiție ca reteaua sa marcheze momentele cand se implineste cu inca 100 de magazine.
Actrita Rona Hartner a participat recent la aniversarea a 80 de ani de existenta a Muzeului Satului. Exact de Ziua costumului national, a avut loc intalnirea, in dialog, a costumului popular traditional din patrimoniul muzeului cu o interpretare a motivelor decorative, in colectia Albastru de Voronet, semnata Liza Panait.
Ziua Internationala a copilului este un motiv de sarbatoare atat pentru cei mici, cat si pentru parintii lor. Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie.
La doi pasi distanta de atelierul de fierarie, tanti Lenuta ii invata pe copii cum sa-si faca singuri o papusa din papura. ... Dupa ce au vizitat toate cele sapte ateliere, Petra le-a spus hotarat parintilor ca vrea sa se faca olar. Dana Georgescu, co-fondator Moara de Hartie:
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei. Tema de anul acesta este Lumea in miscare:
In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor.
Centrul vechi, inclus intr-un proiect de regenerare urbana (Autoare: Ionela Stanila) Centrul vechi va fi transformat intr-o zona atractiva Un amplu proiect de regenerare urbana va schimba radical fata actualului centru vechi, o zona plina de istorie, dar care a ramas neamenajata in ultimii ani.
Evenimente pentru copii, organizate in week-end, in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Arcub, organizeaza sambata, 15 aprilie 2017, pentru copiii din Capitala, evenimentul JOCUL IEPURASULUI DE PASTE.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
google-analytics.com