Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (8.30 secunde)
"Am înfiintat la început un mic atelier de confectii, în care lucram eu si sotia. Trei ani mai târziu, firma a intrat în faliment, una dintre cauzele majore fiind dobânzile bancare, care urcau spectaculos.
"Am înfiintat la început un mic atelier de confectii, în care lucram eu si sotia. Trei ani mai târziu, firma a intrat în faliment, una dintre cauzele majore fiind dobânzile bancare, care urcau spectaculos.
Structura sindicala isi alege organele de conducere de jos in sus, incepand de la nivelul fiecarui atelier sau birou si pana la sectiile si uzinele din combinatul siderurgic.
Cladirea cu pricina este compusa din 2 corpuri din care unul reprezinta un atelier de reparatii, in timp ce celalalt contine spatii pentru birouri.
Tin minte ca exista un atelier unde erau angajati numai romi din cartierul Obreja din Targu Jiu. Cine le mai da astazi de lucru acestor oameni necajiti?
Proiectarea cladirii TNB din Piata Universitatii a inceput in 1963, insa teatrul a inceput sa functioneze in acest sediu zece ani mai tarziu, fiind inaugurate pe rand trei sali: Sala Mare, Sala Studio si Sala Atelier.
- Ioan Andreescu, "Ulcica cu flori de camp", 135.000 € - Hans Eder, "Modele in atelier", 35.000 € - Nicolae Gropeanu, "Balonase", 3.000 € - Sava Hentia, "Fratii", 9.000 € - Gheorghe Schiller, "Vedere spre Manastirea Neamt", 3.750 € - Dimitrie Serafim, "Povestea de seara", 9.500 €
Consiliere pentru mestesugari Fundatia va infiinta un atelier pilot de mestesuguri, avand ca scop manufacturarea si valorificarea produselor de artizanat.
in cadrul primului atelier din acest an, specialistii Dremel au vrut sa demonstreze inca o data faptul ca este foarte usor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spatiu de lucru special.
Sala Mare (900 de locuri), Sala Mica (250 de locuri), Sala Studio (598 de locuri), Sala Atelier (300 de locuri), Sala Pictura (286 de locuri), Sala Media si Amfiteatrul in aer liber.
Cand s-a hotarat sa demareze proiectul, a apelat la biroul de arhitectura Atelier DB, cu care mai colaborase prin intermediul agentiei de publicitate la care lucra.
A inceput sa lucreze intens, serios, sa ia meditatii, venea dupa-amiaza la atelier si lucra diverse compozitii iar uneori mergea la cursuri si la clasele mai mari.
De asemenea, in cadrul galeriei de arta sunt prezente si tutoriale de pictura (ulei pe panza, acrilic, tempera sau acuarela), desen (carbune, creion si penita), restaurare, imagini din atelier si altele.
Partenerul, Editura CD Press, prin revistele Terra, Doxi si Pipo va oferi participantilor la atelier si nu numai, reviste educationale.
20, noul atelier de creatie, dupa cel deschis la Paris, Silvia Terziu va avea un nou motiv de mandrie. Designerul pregateste o noua premiera in moda romaneasca!
E un atelier de creatie crestin-ortodox, Noul Ierusalim Cetatea Sfanta, unde tinerii vin si creeaza obiecte precum: crucifixuri, cristolnite, cruci cu mesaje din pictura, sfinti, boluri din lemn si cause cu mesaje de hrana spirituala.
Ch‘artist este un atelier de pictura pe ceramica pentru toate varstele. La Ch‘artist-Paint Your Own Pottery vi se pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a va decora un obiect din ceramica.
Dupa primul import, Cosmina Englizian a luat decizia sa-si deschida un atelier. Cu doar trei croitorese, in 2005, a pus bazele unui melanj ce s-a dovedit castigator:
un atelier. Formula care i-a adus succesul a fost: design & calitate. In 2010 Cosmina Englizian a ajuns in Guiness Book cu rochia Crystal Dream impodobita cu 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.
In cadrul targului mestesugarilor de la MTR, care a avut loc recent, am gasit un stand deosebit, al Taberei Danais Capidava .
google-analytics.com