Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (8.68 secunde)
Primind aprobarea, prietenul l-a dus intr-un atelier plin de resturi, rezultate dintr-o coliziune. Dintr-o data Lyn a zarit un panou de comanda cunoscut si a exclamat:
Dupa revolutie mi-am deschis niste magazine, aveam un atelier de croitorie, tricotaje, eram pe la Sindicat, pe la Judet, mergea totul bine.
Un atelier de reparatii auto de pe bulevardul Raului a fost dezasamblat ieri de angajatii Primariei Craiova, desi proprietarul contestase la Tribunalul Dolj dispozitia de demolare.
Profesorul Jerca este un om cu initiativa si a reusit sa isi deschida un atelier de procesare a fructelor, accesand un program cu finantare de la Banca Mondiala, valoarea acestuia fiind de 28.000 de dolari.
Pentru demararea investitiei, consilierii i-au aprobat cumpararea unui fost atelier ce a apartinut minei Dalja, insa in momentul in care omul de afaceri a solicitat sa-i fie vandut si terenul pe care este amplasata constructia, in suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, a fost refuzat categoric.
Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte. La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau.
Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Azzara by Mirela Pellegrini, Ersa Atelier, BSB sunt doar o parte dintre creatorii invitati la Bucharest Fashion Week.
Pentru a-si castiga existenta, Regele si regina au construit in Anglia o ferma de pui si un mic atelier de tamplarie.
Astfel, Asociatia non-guvernamentala ‘Agora Alba Iulia’ a primit premiul pentru cel mai inovativ proiect social in cadrul sesiunii de proiecte sociale pentru anul 2012. Este vorba despre proiectul ‘Serviciu de Integrare Socio-Profesionala - Atelier Insert Decor’, finantat de Ambasada Frantei in Romania.
Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista". Petru Luhan - europarlamentar: "Se descopera idei commune si idei contradictorii.
Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
In aceste conditii, el ii solicita ministrului Nicolaescu „sa reflecteze asupra faptului ca in mod cert medicul nu dispune la domiciliu de un atelier artizanal de productie de material medical, eventuala cumparare si revanzarea de astfel de materiale reprezentand un act de comert incompatibil cu exercitarea profesiunii de medic.
depozit de carburanti, statie carburanti, 6 bazine de carburanti, statie preparare/macinare/uscare, birouri, magazie, atelier auto, cantar, centrala termica, statie pompe, parcul auto - 15 autovehicule, mijloace fixe si alte obiecte de inventar.
Licitatie pe 16 mai Pe 16 mai, DGFP Gorj va incerca sa vanda prin licitatie publica, in vederea recuperarii unei parti a debitelor, un autoturism Solenza, atelierul unde se fabricau frigidere si un atelier montaj frigidere.
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
„Certificatul de înregistrare al firmei. Puteti sa aduceti chiar si o xerocopie“, vine raspunsul de la oricare atelier de confectionat stampile din Craiova.
Este vorba de cladiri (corp de fabricatie, cladire produse finite, centrala termica, atelier forja si magazie) si un teren de 8.481 m2, situat in Oradea, str.
La uzina vor fi asamblate în acest an 66.000 de masini marca Volkswagen si Skoda.A doua linie de productie va fi deschisa anul viitor, crescând astfel capacitatea unitatii la 150.000 de masini. De asemenea, vor fi adaugate un atelier de caroserie si unul de vopsitorie.
Pneurile de tip runflat sunt si ele disponibile standard si permit conducatorului sa ruleze pâna la cel mai apropiat atelier, chiar si în cazul unei pierderi complete a aerului.
În 1991 am hotarât sa-mi deschid un atelier de serigrafie", a declarat Cecil Naidinescu, managerul firmei. Cu toate ca a reusit sa se specializeze pe textile, sapte ani mai târziu a optat pentru o schimbare - s-a orientat catre producerea de vitralii.
google-analytics.com