Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (2.57 secunde)
Vineri, 22 mai 12:00 Atelier aranjamente florale 13:00 Atelier de podoabe de par 14:00 Atelier aranjamente florale 15:00 Sesiuni gratuite de make-up 16:00 Feminin /masculin - inversarea rolurilor in relatia de cuplu / Sesiuni de masaj terapeutic 15:00 Atelier de accesorii florale 17:00 Atelier aranjamente florale 17:00 Infertilitatea " cauze, solutii, abordari.
Atelier de turta dulce Sambata si duminica, intre orele 10 si 18. ... Atelier sustinut de Gedo Katalin. Atelier de prelucrare lemn: ... Atelier sustinut de Dumitru Marinica. Atelier de cadouri: ... Atelier sustinut de Cristina si Eliza Vasilescu.
Mai multe detalii despre Atelierul Marulia gasiti pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe facebook: facebook/marulia.atelier. ... Recent, la Marulia Atelier a avut loc evenimentul Indrazniti sa fiti propriii designeri.
atelier de creatie pentru copii Figurine amuzante” (grup tinta: ... atelier de creatie nocturna cu imaginatie: ... atelier de creatie pentru copii Pasarea magica” (grup tinta: ... atelier Provocarea Lego® (grup tinta: ... atelier de creatie nocturna cu imaginatie: ... atelier Provocarea Lego® (grup tinta:
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. ... In atelier, multe alte femei lucreaza de zor.
Pe 23 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, va avea loc un eveniment organizat de Marulia Atelier, cu tema Indrazniti sa fiti propriii designeri! ... 0040723385196, ne asigura Maria Matei si Iulia Darie de la Marulia Atelier.
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme. ... Mai multe detalii despre hainele acestora puteti gasi si pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe adresa de facebook: facebook/marulia.atelier.
Dar aveam nevoie de niste profesionisti cu care sa colaborez pentru executie si, la recomandarea unor cunostinte, am apelat la un mic atelier. ... Dupa prima luna si ecourile ei nebanuite, am realizat ca singurul mod in care povestea mea se poate desfasura firesc este sa am propriul atelier.
Astazi, va propunem o rochie superba, ZAZA, de toamna - iarna, de la Marulia Atelier. ... Puteti achizitiona rochia superba din imagine de la Marulia Atelier, situat in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Bloc F, Parter (langa Lidl Baicului).
Un atelier de lucru pentru oamenii de afaceri din Galati si Braila, aceasta a fost, timp de noua zile, "oferta" Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.
Mai multe detalii despre Atelierul Marulia gasiti pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe facebook: facebook/marulia.atelier. ... - Pe site-ul www.iltextile.com si pe site-ul www.marulia-atelier.ro.
Duminica, 13 aprilie, de la 10.30 la 11.30 si de la 12.00 la 13.00, la Atelierul de Creativitate, BluParty si Irina Latis organizeaza Cosite Urbane - atelier de impletit cosite de par, dedicat mamelor si fiicelor.
Acesta este un atelier dedicat copiilor cu varste intre 10 si 13 ani, in care cei mici invata limbaje de programare cu ajutorul carora pot produce continut digital:
organizarea de evenimente, catering, atelier de ceramica, magazin on-line de obiecte traditionale maramuresene, atelier de croitorie si magazin on-line cu show-room pentru articole vestimentare si accesorii.
Cu acest prilej, cei prezenti vor lua parte si la Atelierul de gatit pentru copii, atelier organizat de educatorii nutritionisti SAMAS. ... In cadrul evenimentului, veti putea asista la un atelier de gatit pentru copii.
De vineri pana duminica, in ambele weekenduri ale festivalului, copiii cu varste intre 10 - 14 ani vor putea participa la un atelier de benzi desenate. ... Trainerul acestui atelier, Aniela Ariton, este ilustrator si lucreaza la aplicatii pentru mobil, dar si la povesti pentru copii.
Pentru construirea sau dotarea unei croitorii, a unui atelier de pielarie sau de prelucrarea lemnului, a fierului, dar si a unuia de realizare de instrumente muzicale romanii din mediul rural pot apela la fonduri europene.
cifra de afaceri pe ultimele 12 luni, daca este posibil, defalcata pe activitati specifice acestui atelier; ... Oamenii au inteles ca in cadrul AFDJ nu are ce cauta un atelier de reparatii.
A urmat cursuri de scolarizare timp de doua saptamani, dupa care a pornit propria-i afacere cu numai 150.000 de marci si un mic atelier.
google-analytics.com