Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.51 secunde)
Roata olarului - demonstratie si atelier de olarit cu Fam. Iorga din Horezu, Jud.
Cea de-a doua parte a zilei de sambata va fi dedicata unui simpozion in care participantii vor discuta despre importanta preventiei afectiunilor oculare, noi optiuni de tratament ale acestora, modalitati de abordare, noutati in domeniu si perspective terapeutice, iar duminica, in ultima zi a congresului, participantii avea posibilitatea sa se exprime in cadrul unui atelier de lucru.
Am fost laborant chimist si dupa aceea am lucrat intr-un atelier de creatie (in industria usoara). Am incredere ca pot sa-mi descopar in perspectiva un job.
Am acasa atelier de mecanica auto", ne-a spus Fejer Karoly. Iata preturile la care romanii pot sa cumpere kurtos kalacs, facut pe loc, cu zahar - 12 RON, cu nuci - 12 RON, cu cocos - 12 RON si cu scortisoara - la 12 RON.
Am acasa atelier de mecanica auto", ne-a spus Fejer Karoly. Iata preturile la care romanii pot sa cumpere kurtos kalacs, facut pe loc, cu zahar - 10 RON, cu nuci - 10 RON, cu cocos - 10 RON si cu scortisoara - la 10 RON.
Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid.
Cautarile SETI au inceput la un atelier convocat in 1961 de astronomul Frank Drake. Intrebarile puse in cadrul atelierului (Cate planete locuibile ar putea fi acolo?
Am acasa atelier de mecanica auto", ne-a spus Fejer Karoly. Iata preturile la care romanii pot sa cumpere kurtos kalacs, facut pe loc, cu zahar - 10 RON, cu nuci - 10 RON, cu cocos - 10 RON si cu scortisoara - la 10 RON.
Aceste case pot sa serveasca ca atelier de creatie sau cabana, dar in mod sigur sunt foarte confortabile si elegante.
Si mari si mici printre pisici, la Muzeul Antipa Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la studiul felinelor salbatice, un nou modul al scolii de Vara care se desfasoara in perioada 1 - 5 august 2016 in Sala Atelier a Muzeului.Din desisul padurilor ecuatoriale amazoniene, trecand prin savana arsa de soare ori printre dune de nisip, ajungand pana pe versantii inzapeziti ai Himalayei vom cauta, gasi si cerceta specii interesante de feline, fiecare cu tabieturile si caracteristicile sale specifice.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la Studiul reptilelor, un modul al Scolii de Vara care se desfasoara in perioada 5 - 9 septembrie in Sala Atelier a Muzeului.
In primii ani de activitate Borcea a servit drept iaht casei regale, fiind utilizata de regele Ferdinand, a participat in Primul Razboi Mondial (Romania a participat marea conflagratie din 1916 pana in 1918), fiind folosita ca atelier mecanic mobil pentru navele de lupta de pe Dunare.
Astronomia si fizica pot fi distractive Astro Kids Club este gandit ca un atelier de Fun Science si astronomie distractiva, in care copiii au sansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante si de a realiza un colaj in care vor ilustra cele invatate in cadrul atelierelor.
Dezvoltarea abilitatilor sociale si spiritul de echipa sunt printre abilitatile pe care le avem in vedere de fiecare data atunci cand copiii vin la un atelier de joaca intr-una dintre cele opt locatii Gymboland deschise in Romania.
De la el am aflat ca exista un atelier service privat in care se repara mijloacele de protezare pentru persoanele cu dizabilitati.
Program pentru cel mic de Martisor si de 8 martie, o pauza si pentru tine Un atelier creativ la Gymboland poate fi un cadou perfect pentru cel mic, dar si pentru tine.
Potrivit Municipalitatii, vor fi organizate si ateliere de creatie, de puzzle, modelaj in plastelina, atelier de decorare planse cu praf de marmura, picturi pe fata, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar si jocuri stradale, precum sotronul sau elasticul.
Cursurile se vor desfasura de luni pana vineri, intre orele 10:15 si 12:15 in Sala Atelier de la etaj si vor fi sustinute de catre specialistii Muzeului, Dr.
CURS DE PICTURA PE MATASE Art & Hobby Studio pregateste un nou atelier interesant. Sambata aceasta, 3 noiembrie 2018, incepand cu ora 15:00, are loc un curs de pictura pe matase naturala.
Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.
google-analytics.com