Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.45 secunde)
A da viata unui copil este o binecuvantare. In cele noua luni de sarcina orice femeie isi pune multe intrebari si cauta sa se informeze pentru a afla raspunsuri prin orice mijloace.
Eva Slav, Amelie, Souri, Dyo by Parubina, Isabelle Garcia, Framboise, L'Armoire, Atelier Comsa, Rusanda si Irka Shoes (pantofi hand-made din piele).
Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
In cadrul acestui atelier intensiv de animatie, tinerii animatori au la dispozitie toate tool-urile necesare pentru a crea propriile animatii, sub indrumarea unor specialisti ai industriei.
1920) in stil Biedermeier, atelier transilvanean (800 - 1.200 euro), monumentalul cabinet secretaire (sfarsitul sec. XIX) in stil Biedermeier transilvanean (1.500 â€" 2.000 euro).
In 1907 inchiriaza un atelier in Rue de Montparnasse si intra in contact cu avangarda artistica pariziana, imprietenindu-se cu Guillaume Apollinaire, Fernand Léger, Amedeo Modigliani, Marcel Duchamp.
Pictorul Traian Nica Tuckman s-a nascut in 1949, are un atelier in Bucuresti si o cariera de peste 30 de ani in domeniul artei plastice, timp in care a executat peste 3.000 de tablouri.
Otilia Andrei, director atelier propriu de desen care cunoaste si apreciaza activitatea artistului Cezar Mic. Printre vedetele care au venit sa-l sustina pe tanarul artist, i-am remarcat pe:
Prietenul ei, Silviu Bratu, are un atelier de tamplarie care se numeste chiar asa: Atelierul de Tamplarie Silviu's Work (mobila din lemn, Mdf si pal la comanda).
Am pornit de la idea unui concept store cu creatori romani, apoi a urmat firesc un atelier de creatie. Am fost primul ucenic in propria firma.
- Slovacia - Ansamblul Inovec - Serbia -Ansamblul Krusik - Italia - Ansamblul Kellarious - Bulgaria - Ansamblul Nastroenie - Muntenegru - Ansamblul Danilovgrad 14.08.2017 - ora 10:00 - Atelier de dans, parc Dumbrava.
Cursul se va desfasura in perioada 28 august - 1 septembrie 2017 in Sala Atelier a Muzeului si va fi sustinut de catre Dr.
Eisberg, Sweet Evy, Petals Atelier Floral si Profructta. Maria Mazilu (44 ani) este jurist, absolvent al Facultatii de Drept - Universitatea Bucuresti.
Vitamin Well, Domeniul Bogdan, Serendipity - Atelier Design Floral, Lensa, Taboo Boys, Bby, CerisDent, Dasdem Clinic, Leonidas, Taboo Beauty Center, Davidoff, Racari PUB, Maschio Dei Cavalieri, TouchStudio, 18 by Embassy, Palatul Noblesse, Amber Gardens.
Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile. Rochiile sunt facute in Romania, iar materialele vin din Coreea.
In 1953, isi face adevaratul debut pe scena, in doua piese la Théatre de l'Atelier: Medee de Jean Anouilh si Zamore de Georges Neveux in regia lui Andre Barsacq.
Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile. Rochiile sunt facute in Romania, iar materialele vin din Coreea.
Georgia - Ansamblul Legenda Marti - 14.08.2018 - ora 9.30 - Atelier de dans, parc Dumbrava Grupurile invitate vor invata un dans romanesc din Muntenia - ARICIUL.
Pentru foarte tinerii melomani, Scena Mica gazduieste concerte sustinute de Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti, Corul de Copii Radio, Corul de Copii Sunetul Muzicii si Corul Meloritm, dar si momente de improvizatie instrumentala, recitaluri, un atelier de percutie si sesiuni distractive de karaoke.
google-analytics.com