Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (2.98 secunde)
Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
In aceste conditii, el ii solicita ministrului Nicolaescu „sa reflecteze asupra faptului ca in mod cert medicul nu dispune la domiciliu de un atelier artizanal de productie de material medical, eventuala cumparare si revanzarea de astfel de materiale reprezentand un act de comert incompatibil cu exercitarea profesiunii de medic.
depozit de carburanti, statie carburanti, 6 bazine de carburanti, statie preparare/macinare/uscare, birouri, magazie, atelier auto, cantar, centrala termica, statie pompe, parcul auto - 15 autovehicule, mijloace fixe si alte obiecte de inventar.
Licitatie pe 16 mai Pe 16 mai, DGFP Gorj va incerca sa vanda prin licitatie publica, in vederea recuperarii unei parti a debitelor, un autoturism Solenza, atelierul unde se fabricau frigidere si un atelier montaj frigidere.
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
„Certificatul de înregistrare al firmei. Puteti sa aduceti chiar si o xerocopie“, vine raspunsul de la oricare atelier de confectionat stampile din Craiova.
Este vorba de cladiri (corp de fabricatie, cladire produse finite, centrala termica, atelier forja si magazie) si un teren de 8.481 m2, situat in Oradea, str.
La uzina vor fi asamblate în acest an 66.000 de masini marca Volkswagen si Skoda.A doua linie de productie va fi deschisa anul viitor, crescând astfel capacitatea unitatii la 150.000 de masini. De asemenea, vor fi adaugate un atelier de caroserie si unul de vopsitorie.
Pneurile de tip runflat sunt si ele disponibile standard si permit conducatorului sa ruleze pâna la cel mai apropiat atelier, chiar si în cazul unei pierderi complete a aerului.
În 1991 am hotarât sa-mi deschid un atelier de serigrafie", a declarat Cecil Naidinescu, managerul firmei. Cu toate ca a reusit sa se specializeze pe textile, sapte ani mai târziu a optat pentru o schimbare - s-a orientat catre producerea de vitralii.
"Am înfiintat la început un mic atelier de confectii, în care lucram eu si sotia. Trei ani mai târziu, firma a intrat în faliment, una dintre cauzele majore fiind dobânzile bancare, care urcau spectaculos.
"Am înfiintat la început un mic atelier de confectii, în care lucram eu si sotia. Trei ani mai târziu, firma a intrat în faliment, una dintre cauzele majore fiind dobânzile bancare, care urcau spectaculos.
Structura sindicala isi alege organele de conducere de jos in sus, incepand de la nivelul fiecarui atelier sau birou si pana la sectiile si uzinele din combinatul siderurgic.
Cladirea cu pricina este compusa din 2 corpuri din care unul reprezinta un atelier de reparatii, in timp ce celalalt contine spatii pentru birouri.
Tin minte ca exista un atelier unde erau angajati numai romi din cartierul Obreja din Targu Jiu. Cine le mai da astazi de lucru acestor oameni necajiti?
Proiectarea cladirii TNB din Piata Universitatii a inceput in 1963, insa teatrul a inceput sa functioneze in acest sediu zece ani mai tarziu, fiind inaugurate pe rand trei sali: Sala Mare, Sala Studio si Sala Atelier.
- Ioan Andreescu, "Ulcica cu flori de camp", 135.000 € - Hans Eder, "Modele in atelier", 35.000 € - Nicolae Gropeanu, "Balonase", 3.000 € - Sava Hentia, "Fratii", 9.000 € - Gheorghe Schiller, "Vedere spre Manastirea Neamt", 3.750 € - Dimitrie Serafim, "Povestea de seara", 9.500 €
Consiliere pentru mestesugari Fundatia va infiinta un atelier pilot de mestesuguri, avand ca scop manufacturarea si valorificarea produselor de artizanat.
in cadrul primului atelier din acest an, specialistii Dremel au vrut sa demonstreze inca o data faptul ca este foarte usor de lucrat cu uneltele Dremel, nefiind nevoie de un spatiu de lucru special.
Sala Mare (900 de locuri), Sala Mica (250 de locuri), Sala Studio (598 de locuri), Sala Atelier (300 de locuri), Sala Pictura (286 de locuri), Sala Media si Amfiteatrul in aer liber.
google-analytics.com