Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.68 secunde)
Pentru a va continua traseul cultural nocturn, va invitam sa vizitati expozitiile Artmark de la Art Safari Bucuresti 2015, Cladirea Ciclop, B-dul Magheru 6-8 Grigorescu & Atelier Corneliu Baba & Ambient by Maria Farcas, intre orele 12:00 - 04:00.
- 11:00 - 13:00, CONFERINTA pentru parinti & ATELIER pentru copii, Teatrul Ion Creanga, Bucuresti / Centrul National al Dansului Bucuresti;
Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie organizeaza astazi, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) o degustare olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti, realizate prin tehnici stravechi traditionale si inspirate de simbolistica motivelor romanesti si de mitologie.
Te bucuri de vara si gasesti inspiratie pentru outfit-urile tale la cel mai stylish workshop de fashion cu Sore si stilistul Edi Enache!
Din banii de premiu, Simone de Beauvoir isi cumpara primul si ultimul domiciliu, un mic atelier dotat cu un vitraliu imens, pe Rue Schoelcher, aproape de cimitirul Montparnasse.
Din atelier venea miros proaspat de lemn rindeluit care se amesteca cu mirosul dulceag al frunzelor de tutun puse la uscat si al strugurilor copti.
Una e cand lucrezi in atelier, unde nu te deranjeaza nimeni si altceva este sa faci portrete in parc, unde sunt copii si trebuie sa dezvolti atentia distributiva.
Atunci colegul a spus ca va cere permisiunea sa-i arate ce anume face. Primind aprobarea, prietenul l-a dus intr-un atelier plin de resturi, rezultate dintr-o coliziune.
Este vorba despre o cladire din Negru Voda care a fost atribuita primariei, in vederea infiintarii unui atelier de croitorie care sa ofere locuri de munca pentru circa 130 de persoane.
Inchiriase, intr-o mansarda, un spatiu pe care il folosea ca atelier. Intr-o seara ramasese aici. Usa era baricadata, totusi, cand s-a trezit, a zarit o silueta asezata pe un scaun, nu departe de patul sau.
Primind aprobarea, prietenul l-a dus intr-un atelier plin de resturi, rezultate dintr-o coliziune. Dintr-o data Lyn a zarit un panou de comanda cunoscut si a exclamat:
Dupa revolutie mi-am deschis niste magazine, aveam un atelier de croitorie, tricotaje, eram pe la Sindicat, pe la Judet, mergea totul bine.
Un atelier de reparatii auto de pe bulevardul Raului a fost dezasamblat ieri de angajatii Primariei Craiova, desi proprietarul contestase la Tribunalul Dolj dispozitia de demolare.
Profesorul Jerca este un om cu initiativa si a reusit sa isi deschida un atelier de procesare a fructelor, accesand un program cu finantare de la Banca Mondiala, valoarea acestuia fiind de 28.000 de dolari.
Pentru demararea investitiei, consilierii i-au aprobat cumpararea unui fost atelier ce a apartinut minei Dalja, insa in momentul in care omul de afaceri a solicitat sa-i fie vandut si terenul pe care este amplasata constructia, in suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, a fost refuzat categoric.
Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte. La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau.
Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Azzara by Mirela Pellegrini, Ersa Atelier, BSB sunt doar o parte dintre creatorii invitati la Bucharest Fashion Week.
Pentru a-si castiga existenta, Regele si regina au construit in Anglia o ferma de pui si un mic atelier de tamplarie.
Astfel, Asociatia non-guvernamentala ‘Agora Alba Iulia’ a primit premiul pentru cel mai inovativ proiect social in cadrul sesiunii de proiecte sociale pentru anul 2012. Este vorba despre proiectul ‘Serviciu de Integrare Socio-Profesionala - Atelier Insert Decor’, finantat de Ambasada Frantei in Romania.
Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista". Petru Luhan - europarlamentar: "Se descopera idei commune si idei contradictorii.
google-analytics.com