Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (2.64 secunde)
Atelier de desen. ... Atelier de modelat lut. La finalul celor 5 zile fiecare va primi cate o Diploma de participare.
Intalnirea va avea loc in aceasta sambata, 16 martie de la ora 10:15 in Sala Atelier a Muzeului. ... Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
Revolutie, Sala Acvariu - orele 11.00 - 12.00 - Atelierul Povesti cu urechi cu Calin Torsan, pentru copii de peste 10 ani - orele 20.00 - Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Cinema Muzeul Taranului in aer liber SAMBATA, 19 SEPTEMBRIE 2020 - orele 10.00 - 19.00 - Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, in curtea interioara - orele 10.00 - 18.00 - expozitia de portrete fotografice realizate de Cornel Brad Oameni.Putere.Romania.Revolutie, Sala Acvariu - orele 10.00- 11.00 - Atelier pictura pe sticla cu Bogdan Herascu, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.30 - 12.30 - Atelier de modelaj in lut cu Crina Cranta, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.00 - 12.00 si 13.00-14.00 - Croit, tesut si cusut cu Lidia Stares, pentru copii de la varsta de 6 ani si adulti - orele 20.00 - American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Taranului -Beasts Of The Southern Wild, regie:
In timp am achizitionat atat de multe perechi personale, de ordinul sutelor si am starnit atatea controverse incat m-am decis sa colaborez cu un prim atelier de pantofi, apoi a urmat si cel de-al doilea atelier.
In Maressia Showroom & Atelier situat pe Strada Crangului nr. ... in atelier? - Da, sigur ca da! Avem rochii care se pot purta si ca veste, peste colanti si atunci le mai dau sugestii.
acasa, la showroom, in atelier. ... Si sa le reamintim ca ceea ce este romanesc trebuie sa aiba un pret corect, chiar daca uneori este un pic mai mare decat cele importate de aiurea.
- O zi aiurea, intr-o tara aiurea. Raiul, bre! - Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte.
E vorba de un efort facut aiurea", ne-a declarat ieri senatorul liberal. ... In aceste conditii nu ar avea nici un rost sa cheltuim niste bani aiurea.
A intrat la guvernare alaturi de Boc si Basescu, la inceputul anului, absolut aiurea, ca si cum nu ar fi stiut ce fel poate functiona o alianta cu Basescu, in conditiile in care criza dadea cu picioarele in usa.
Se noteaza apoi ca membrii guvernului se trezesc vorbind aiurea, unul ca-i joi, altul ca-i vineri, al treilea ca-i umeda. ... Aiurea!
Nu inceteaza sa ma uimeasca imbecilitatea analistilor economici de la noi, si de aiurea. ... Doar ca noi nu avem capital, deci nici capitalisti, si, mai mult, statul trebuie sa ramburseze datorii facute aiurea, care nu au produs nimic bun pentru economie si societate.
O minge interceptata de Pintilii, pasa la Grozav si acesta lobeaza peste un Volkan Demirel, care iesise la 17 metri total aiurea. ... 0-1 min.45+1 - Grozav primeste o pasa de la Pintilii si lobeaza mingea peste Volkan, iesit aiurea din poarta in afara careului de 16 metri.
Asta inseamna ca nici in camp, nici in padure, nici aiurea, ci doar la toaleta, pentru a limita riscul extinderii unor boli.
Inclusiv parlamentul se numara printre astea iar de la noua guvernare la asta ma asteptam, sa constate ca sint prea multi parlamentari pentru o tara asa de mica, sa puna profesionisti la institutiile descentralizate care sa faca ordine in schema de cadre si in banii cheltuiti aiurea.
Oricare ar fi regulile inventate de autoritatile romane sau cele de aiurea, inventivitatea romanilor va gasi o modalitate sa le ignore sau ocoleasca.
De ce nu au apelat la medicii romani, din Botosani sau de aiurea? ... E drept ca nici doctori nu cred ca sint pe aiurea care nu te opereaza, inainte de a-i da banul.
"Ar fi pacat ca atunci cind veti redeveni om normal (sef de atelier la Termica sau fotograf amator) sa se uite lumea cu dispret la dumneavoastra ", se arata in scrisoare.
in Brugge, trebuie sa ajungeti la "Muzeul Diamantelor" sau la un atelier de prelucrare a diamantelor "Casa Diamantelor", unde, la anumite ore, veti putea urmari o demonstratie de slefuire a diamantelor (la muzeu doar o singura ora pe zi).
Avem patru depozite (foto 2) de 5.000 t fiecare, o instalatie moderna de uscat cereale (foto 3) si un atelier mecanic care ne asigura un sistem integrat.
google-analytics.com