Cautare

1096 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (3.31 secunde)
Incalcarea art. ... Modificarea art. ... Astfel, se observa din analiza art. ... Astfel, potrivit art. ... Astfel, conform art. ... De asemenea, confiscarea - masura de siguranta in dreptul penal, potrivit art. ... Modificarea art.
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
de art. ... de art. ... la art. ... de art. ... la art. ... de art. ... art. ... 113.047 euro), este motivata prin aceea ca nu este realizata conditia prevazuta de art.
In primul rand, infractiunea de calomnie (ca si cea de insulta) a fost dezincriminata de cinci ani, articolele 205 si 206 din Codul penal fiind abrogate prin dispozitiile art.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare. ... Consilierii au aminat discutarea privatizarii celor doua societati Drumuri Judetene Satu Mare si Carei.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
Ora de Pilates la Shape Art Pilates /Autoare:
Plecand de la aceste premise, compania Tehno Art Solution organizeaza incepand cu data de 18 mai 2015, cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. ... Ghidul complet al cursurilor organizate de catre Tehno Art Solution poate fi consultat pe pagina de Internet:
ART. ... ART. ... ART. ... ART. ... ART. ... Art. ... Art. 277: Este interzisa casatoria dintre persoane de acelasi sex. Nici parteneriatele civile nu sunt acceptate de legea romaneasca.
Art.106. ... Art. ... Art. ... Testul este obligatoriu sa fie promovat in perioada de suspendare - chiar daca perioada de suspendare se majoreaza cu 30 zile, tot esti obligat sa promovezi testul ptr ca se considera ca esti in perioada de suspendare Art.106.
"Aceste date de natura financiara, precum si prognozele efectuate de autoritatile abilitate in domeniu contureaza imaginea unei crize economice profunde, care poate pune in pericol stabilitatea economica a Romaniei si, prin aceasta, ordinea publica si siguranta nationala." Trecem peste confuzia pe care premierul Emil Boc o face invocand, in motivarea legilor sale, siguranta nationala, in timp ce Art.53 se refera la un cu totul alt concept, si anume cel de securitate nationala, dar acesta e doar un amanunt pentru premierul Boc, profesor in Drept constitutional.
Logo Google pentru 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey Google sarbatoreste, miercuri, 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey. ... Cei 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey sunt celebrati printr-un logo Google special.
Modificarea art. ... Se are in vedere in primul rand asezarea in cuprinsul actului, respectiv obiectul de reglementare al art. ... O asemenea reglementare privind categoria de lege apare, de asemenea, inutila, avand in vedere dispozitiile art. ... Dispozitiile art. ... Or, justitia se realizeaza, potrivit art. ... Prin absurd, daca dispozitiile art.
CCR s-a pronuntat, dar legea nu va intra in vigoare Curtea Constitutionala a decis ca art. ... Pentru ca legea USL nu modifica si art. ... Cu toate acestea, varianta art. ... Conform acestei ordonante, art. ... "Prin derogarede la art. ... Derogarea de la art.
264/2012 privind modificarea art. ... CCR a luat act ca ulterior sesizarii de neconstitutionalitate a PLx264/2012, Guvernul a emis o ordonanta de urgenta prin care a instituit o "derogare de la art.5 (2) referitor la cvorumul de participare la vot". ... "Constata ca Legea pentru modificarea art.
Conform aceleiasi surse, Curtea a respins de asemenea, ca inadmisibila, obiectia de neconstitutionalitate privind dispozitiile art.I pct.77 (cu referire la art.52 alin.(3)), pct.108 (cu referire la art.62 alin.(12) si (13)) si pct.112 )(cu referire la art.623) din acelasi act normativ.
google-analytics.com