Cautare

1096 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (5.90 secunde)
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
Modificarea art. ... Or, proiectul in discutie asigura ingerinta altor puteri in independenta justitiei, situatie care contravine cu instrumentele juridice internationale la care Romania este parte sau pe care le-a ratificat si care fac parte din dreptul intern cu forta juridica supralegislativa (art.
Art 30, lit b) - Membrii PSD trebuie sa cunoasca si sa respecte Statutul PSD si Programul Politic al partidului • Mircea Geoana a incalcat Programul politic adoptat in cadrul Congresului si Consiliului National, care prevede ca obiectiv strategic promovarea USL si lupta impotriva actualei puteri • Mircea Geoana a contestat protocolul USL, pretinzand candidatura proprie la presedintia Romaniei.
Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art. ... o imbunatateau pe cea anterioara, adaugandu-i la art.
Potrivit dispozitiilor art 112 din Constitutie, republicata: (2)Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema care a facut obiectul unei interpelari Totodata, potrivit art.
Art. ... Evident, presedintele Iohannis a incalcat art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Tentativa a existat) Art. ... Faptele prevazute in art. ... Art. ... Art.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
google-analytics.com