Cautare

1095 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (8.90 secunde)
Dispozitii generale Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Organizarea si functionarea Consiliului de monitorizare Art. ... Presedintele Consiliului de monitorizare Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Cabinetul presedintelui Art. ... Art.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage. Proiectul este o initiativa a E-mariage, organizatorul Targului National de Nunti si reuneste in premiera creatiile a peste 15 designeri romani si straini.
Pentru intrebarile lor am creat in urma cu 21 de editii MARIAGE FEST, targul de nunti de la Palatul Parlamentului.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... f) primeste si analizeaza notificarile de deces transmise conform art. ... Art. ... Art.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Pe de alta parte, conform Recomandarii Comitetului Ministrilor nr.12/2010 data in baza art. ... Modificarea art.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
In baza art. ... la art. ... Atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art. ... In baza art. ... la art. ... si art. ... 4267/4/2009 plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) - 1658/4/2006, lovirea sau alte violente (art.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot! ... Ma gandeam sa ma inscriu in TSD Satu Mare ca sa primesc si eu o invitatie.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. ... Prin intermediul unei firme a sale, Radu Bud este dealer Citroen in Satu Mare.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... Art. ... Art. ... 3.2.3) neplata, timp de 3 luni consecutiv, in conditiile legii, a contributiei de asigurari sociale datorate de asiguratii prevazuti la art. ... Art. ... Art. ... Art.
In temeiul art. ... Art. ... " Art. ... " Art. ... a) sa aiba varsta minima prevazuta de art. ... c) sa nu se gaseasca sub incidenta prevederilor art. ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art. ... " Art.
google-analytics.com