Cautare

38 de rezultate pentru "arsinel" (5.03 secunde)
4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
4-8) o intalnire inedita cu actorul ALEXANDRU ARSINEL. Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe... ... Maria Capelos intr-o discutie amicala cu Alexandru Arsinel".
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Michaela Tomnita Florescu a acordat din partea Gabrielei Firea, Primarul General al Bucurestilor, titlul de Cetatean de Onoare, actorului si managerului Teatrului de Revista Constantin Tanase, ALEXANDRU ARSINEL, in semn de respect pentru contributia adusa in dezvoltarea si promovarea teatrului romanesc, pentru intreaga activitate in slujba Teatrului de Revista bucurestean.
Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV Irina Bejenaru, membru fondator ANAV Veti avea ocazia sa aflati mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, veti avea ocazia sa rasfoiti, sa luati acasa carti de valoare si sa va delectati cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Actorul Alexandru Arsinel a reactionat dur, dupa ce a fost acuzat ca a primit un rinichi doar pentru ca este un artist cunoscut, scrie yahoo.ro.
Sofia Vicoveanca, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Smiley, Connect-R, Andreea Banica, Toni Grecu, Gheorghe Turda, Dinu Iancu Salajanu, Laurentiu Duta, Tibi Sobiola si altii. ... Alexandru Arsinel (este si in conducerea Crediam), director al Teatrului de Revista C.
O sa furnizeze niste sondaje placute probabil, in loc de locuri de munca si salarii Cristian Tudor Popescu a declarat ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii este "o bataie de joc la adresa omului muncii din aceasta tara", jurnalistul glumind ca "domnul Lazaroiu a concurat pentru postul acesta cu Alexandru Arsinel si Ilie Nastase si ca a castigat la mustata".
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
- regia Alexandru Arsinel Saptamana 29 aprilie - 5 mai Sambata, 4 mai - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Duminica, 5 mai - ora 19.00 - Piei, drace!
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Am inteles ca in sala se afla si Alexandru Arsinel.
"Sunt unii care se bucura ca am murit, a marturisit cu amaraciune Alexandru Arsinel, care a fost internat de urgenta din cauza unor probleme cardiace.
Maestrul Alexandru Arsinel a fost externat. Acesta a refuzat internarea si a plecat acasa dupa ora 01:00, noaptea trecuta, de la Spitalul Universitar.
Alexandru Arsinel a ajuns, din nou, la spital. Actorul ar fi fost internat la o clinica privata din Bucuresti, dupa ce starea lui de sanatate s-a inrautatit brusc.
Apar noi informatii legate de starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel. Potrivit surselor noastre, maestrul este internat la terapie intensiva pe sectia de urologie a Institutului Fundeni din Capitala.
A murit Alexandru Arsinel. Actorul s-a stins din viata azi la varsta de 83 de ani.
Un ultim omagiu pentru maestrul Alexandru Arsinel. Acesta va fi inmormantat la Cimitirul Bellu.
google-analytics.com