Cautare

57 de rezultate pentru "antonia" (3.52 secunde)
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Maria Varlan, Constantin Dogioiu, Denis Hanganu, Cristina Constantinescu, Razvan Enciu, Antonia Din, Adrian Piciorea, Flavia Hojda, Dan Astilean. - MARTI 25 APRILIE ora 19.00 - A DOUASPREZECEA NOAPTE, de William Shakespeare, regia Victor Ioan Frunza, Teatrul Metropolis.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.
Carla's Dreams â€" Pana la sange https://www.youtube.com/watch?v=Ua5RnibeFr8 Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Minelli - My Mind https://www.youtube.com/watch?v=FAYpYxqBH6E Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
Antract, Cristi Minculescu si noua sa trupa Lotus, Directia 5, Vunk si Antonia, Horia Brenciu si invitatii, iar dupa miezul noptii Voltaj.
Drumul, care se intinde de la Cetatea Antonia pana la Muntele Calvaria marcheaza si diferitele opriri ale lui Iisus. La poalele Muntelui Maslinilor se afla Gradina Getsimani, un loc sfant atat pentru evrei cat si pentru crestini.
Taxi, Vunk, Antonia, (Com)Pact si DJ din Londra si Amsterdam. Pentru prima data in istoria festivalului se va crea un spatiu al democratiei si drepturilor omului, o Piata a Societatii Civile, o zona dedicata celor mai reprezentative 20 de organizatii non-guvernamentale din tara.
Antonia Nita) Un audit urban realizat la nivelul oraselor Arad, Bucuresti si Ramnicu Valcea a aratat ca spatiul public nu ofera accesibilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Antonia Deak In timp ce tarile europene se chinuie sa gaseasca locuri pentru a primi toti sirienii care fug de razboiul civil, Arabia Saudita are 100.000 de corturi goale care ar putea gazdui, in conditii bune, aproape 3 milioane de refugiati.
Antonia Radoi: Ar trebui sa facilitam procesul tinerilor de a ajunge la anumite oportunitati. Tinerii celebreaza si contributiile pe care le-au avut pentru Romania.
Antonia Obreja, vaduva fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, sustine ca sotul ei si-a presimtit moartea. Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare.
In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia. Surse din ancheta au precizat ca Alex Velea si Alina Eremia au fost audiati de politisti in calitate de martori.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com