Cautare

57 de rezultate pentru "antonia" (2.57 secunde)
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango.
Cantareata Antonia a fost prezenta aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat la Le Chateau din Capitala. ... Antonia a primit premiul Femeia anului din partea revistei Beau Monde. ... Antonia este mama a doi copii si arata foarte sexy in pofida acestui lucru.
In deschiderea celor de la Maroon 5, ANTONIA va urca pe scena si va interpreta hiturile care au facut-o cunoscuta, alaturi de band-ul ei.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
sau Antonia Dor de tine, precum si single-urile proprii, Achi a produs Bine - What's Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa Get Up and Dance pe care a compus-o si produsa impreuna cu Vlad Lucan - Diggy Down, Tot mai sus, You Got It.
Pe aceeasi scena vor urca mai multi artisti nationali, printre care si Taxi, Bere Gratis, Mihai Margineanu, Antonia, Vunk si ROA. ... Smiley, Lordana, Antonia, Delia, Alex Velea, Vama, Aurelian Temisan, dar si din zona muzicii populare, Irina Loghin si Maria Carneci.
Artificii pe tavan) 21.25 - 21.28 VUNK + ANTONIA 3’ (piesa Pleaca) 21.28 - 21.53 ANTONIA 25’ (piesa 6.
Cel mai bun rock alternativ Baby - Changing Skins Gandurile - The Mono Jacks Nu ma opri - Les Elephants Bizarres Soare rasare -Travka Spnzrtr - Robin & The Backstabbers Cel mai bun videoclip A ta - Corina Cat de departe - Holograf Dead man walking - Smiley Da vina pe voltaj - Voltaj Pleaca - Vunk & Antonia Cea mai buna voce feminina Alexandra Ungureanu Andra Antonia Loredana Paula Seling On Air Music Awards este un proiect Star Management a carei initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate.
A compus pentru Antonia, Ryan&Radu si Liviu Varciu si acum vrea sa ajunga o mare cantareata! ... De altfel, Elena a lucrat si cu Antonia si The Marker la piesa "Jameia", dar si cu Ryan&Radu, pentru single-ul "Vente Cubana".
In premiera, la acest concert, cei de la Carla's Dreams au cantat alaturi de Antonia piesa Suna-ma, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare. ... INNA, Rachete, Cum ne noi cu Delia, Lumea ta cu Loredana, Suna-ma cu Antonia.
Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
Delia, Loredana Groza, Antonia.
Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.
Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf.
Pentru actualul presedinte al PSD Bucuresti, Antonia Iorgovan era "grobian", iar Geoana chiar "mai mitocan decat Iorgovan". In aceste conditii, Voicu s-a aratat hotarat sa candideze pentru presedintia PSD, desi ii era sincer teama ca pana la congresul extraordinar partidul se va desfiinta.
Al treilea amic dintr-un grup foarte strans, potrivit informatiilor noastre, era deputatul PDL William Branza, de asemenea membru al comisiei amintite. Și sotia lui Diaconu, Antonia, lucra tot in calitatea de angajat al Camerei Deputatilor. In urma cu cca.
Domnule Becali, nu trebuie sa jigniti Moderatoarea schimba subiectul si il intreaba pe Gigi Becali de contracandidatul sau la alegeri, Antonia Dragomir, psihosexolog.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
Robert Tudor - 2, Antonia Cucit - 2, Emilian Pacionel - 2 si Andrei Diaconu), si cu Bursaspor, scor 2-0 (Andrei Militaru si Emilian Pacionel), si s-a recunoscut invinsa de Galatasaray, scor 3-5 (Antonio Cucit - 2, Emilian Pacionel), si de Besiktas, scor 1-2 (Robert Tudor).
google-analytics.com