Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.72 secunde)
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Declaratiile lui Crin Antonescu facute pe 1 august la Antena 3 tradeaza o schimbare radicala de tactica.
Antena 3 a abandonat repede proiectul. ... Altfel, semnaturile sunt lovite de nulitate - degeaba se lauda Antena 3 cu zeci de mii de semnaturi.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.
Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
Presa a relatat ca, in 2005, la un eveniment de bilant al Politiei, o jurnalista de la Antena 1 l-a intrebat pe Traian Basescu cum i se pare Politia romana in mandatul sau de sef al statului.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului. Anul trecut a fost inlocuit de la pupitrul stirilor, trecand inspre partea de divertisment cu Paine si circ si apoi Nimic important, la Antena 2, mai scrie paginademedia.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Totul a iesit la iveala si emisiunea iComedy a fost interzisa pe post, desi Mihai Bendeac are inca un contract cu Antena 1.
Totul a iesit la iveala si emisiunea iComedy a fost interzisa pe post, desi Mihai Bendeac are inca un contract cu Antena 1.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Dan Capatos, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, si-a achizitionat recent un bolid de 100.000 de euro!
Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei in audiente cu 459.000 de telespectatori pe minut, dupa Antena 1, cu Acces Direct si Pro TV, cu Maruta, scrie paginademedia.ro.
Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor.
Invitata la ”Acces Direct”, emisiune prezentata de Simona Gherghe la Antena 1, Roxana Iliescu a recunoscut ca va fi din nou mamica. ... Va mai avea o fetita!", a declarat Simona Gherghe, miercuri, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
google-analytics.com