Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (2.57 secunde)
Conform propriilor declaratii, Presedintele Traian Basescu i-a spus cancelarului german Angela Merkel o minciuna gogonata.
Cancelarul german, Angela Merkel, a primit miercuri la Bruxelles Premiul iudaismului european, recompensa decernata de Conferinta rabinilor europeni si Comunitatea evreiasca din Belgia, in semn de multumire pentru ‘contributia sa la dezvoltarea comunitatilor evreiesti in Germania‘, transmite AFP.
In loc sa atace orbeste guvernul, din orice pozitie si pe orice tema, liberalii ar putea sa ia exemplul Germaniei, unde crestin-democratii dnei Cancelar Angela Merkel pot colabora foarte bine in guvernul federal cu social-democrati precum vicepremierul Sigmar Gabriel sau ministrul de externe Frank-Walter Steinmeier, care de altfel se afla azi la Bucuresti.
In iunie 2000, dupa aducerea domnului Gheorghe Netoiu, s-a tinut o sedinta AGA in care a fost numit un nou consiliu de administratie, format din 11 persoane, intre care Gheorghe Netoiu, Stefan Ilinca, Constantin Ilinca, Doru Stanescu, Angela Bujor etc.“, scria Vladucu in intimpinarea facuta la instanta.
Potrivit declaratiilor directorului Zonei Libere, Angela Ivan, banii primiti vor fi folositi pentru finalizarea infrastructurii, astfel incat investitorii din zona sa aiba toate conditiile de care au nevoie, respectiv drumuri de acces, apa, curent electric.
Asigurarile de viata, recul emotional Pe langa asigurarile Casco si cele de credit, alt sector care va avea de suferit in 2009 este cel al asigurarilor de viata, spune presedinta consiliului CSA, Angela Toncescu.
In masura in care autoritatile statului vor accepta sa incheie protocoale de colaborare cu PAID si sa sprijine astfel programul national de asigurare impotriva dezastrelor naturale, oamenilor le va fi mult mai usor sa incheie polita obligatorie PAD si ma refer in special la cei din mediul rural intrucat astfel de autoritati exista in fiecare comuna", a declarat Angela Toncescu, presedintele CSA.
Medvedev, Merkel si Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream la 8 noiembrie Presedintele rus Dmitri Medvedev, cancelarul german Angela Merkel si premierul francez Francois Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream, intre Rusia si Europa Occidentala, la 8 noiembrie la Lubmin /Germania/, a anuntat joi guvernul francez, citat de agentia France Presse.
Specialistii germani si englezi au fost intampinati la Aeroportul din Craiova de catre Angela Alexander, director de resurse umane in cadrul Ford Romania.
Doua surori gemene, cei mai sexy piloti din NASCAR Le cheama Angela si Amber Cope si sunt piloti profesionisti in faimoasa competitie americana de curse, NASCAR.
Fiica mea, Antonia Ioana, de 19 ani, este studenta la Facultatea de Arhitectura in Marea Britanie si face si ea bijuterii din fimo", ne-a spus Angela Alexandru din Brasov.
Cei doi si-au dorit sa le faca o surpriza placuta finilor Angela si Razvan Popescu, cu ocazia implinirii a patru ani de relatie, dupa cum ne-a povestit chiar vedeta radio Zu.
"Poeta Angela Baciu, care organizeaza seri literare la Galati, a moderat si intalnirea cu tinerii debutanti de acolo.
O puteti gasi in aceasta perioada, pana vineri, 10 aprilie, la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, organizat cu ocazia sarbatorilor pascale, alaturi de mama ei, Angela Avram, care creeaza bijuterii inedite.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, ''echipat'' cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, echipat cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Luminita Zgubea si Angela Drgane au votat pentru achitarea in 2011 a lui Adrian Nastase intr-un alt dosar, "Matusa Tamara", in care fostul premier fusese acuzat de dare de mita.
Ne propun mereu sa trecem la caractere chirilice si sa predam romana ca materie optionala", explica Angela Chiperi de la acelasi liceu. ... 'Dar cum stati voi, acolo, la Tighina, ca daca se intampla ceva, tancurile romanesti ajung mai intai la voi!'", spune Angela Chiperi.
Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc, joi, cu presedintele Ucrainei Petro Poroshenko, la Kiev, si cu Vladimir Putin vineri, la Moscova. - Impreuna cu Angela Merkel, am decis aceasta noua initiativa, a declarat Hollande in cadrul unei conferinte de presa.
Intrevederea dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, desfasurata, vineri seara, la Moscova, si care a avut ca principal punct pe agenda conflictul din Ucraina, s-a incheiat.
google-analytics.com