Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (3.42 secunde)
Respect acest lucru Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intalnirii cu cancelarul german Angela Merkel ca Romania isi mentine obiectivul de a adera la zona euro in 2015.
Cancelarul german, Angela Merkel, considera drept "inacceptabila" ... Potrivit unui comunicat al biroului de presa al Guvernului de la Berlin, Angela Merkel l-a sunat astazi pe presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Cancelarul german Angela Merkel a suferit o fractura dupa ce a cazut la schi in timpul vacantei de Craciun, ceea ce a determinat-o sa anuleze mai multe intalniri prevazute a avea loc in aceasta saptamana, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, Steffen Seibert, citat de AFP.
In perioada 1968 - 1974 a fost profesor la Școala Populara de Arta din Bucuresti, catedra Muzica Usoara, iar printre elevii sai s-au numarat Angela Similea, Dida Dragan, Mirabela Dauer, Olimpia Panciu, Mihai Constantinescu, Adrian Romcescu, Ioan Luchian Mihalea, Zoe Campeanu.
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. ... Pandantivele si cereceii sunt facute de mine, iar bratarile sunt cumparate din afara, ne-a spus Angela Marincea.
Intr-o emisiune online live gazduita de Huffington Post, bloggeritele Angela Davis, Kathleen Quiring si Mikala Earley au explicat de ce au ales sa nu mai foloseasca hartie igienica, dezvaluind ca alegerea nu este atat de problematica pe cat ar putea parea la prima vedere, scrie Daily Mail.
Asa a aparut matriarhatul d-nei cancelar Angela Merkel. ... Rusia are nevoie de parteneri realisti, ca Anglia lui May si SUA lui Trump, ceea ce o marginalizeaza pe Angela Merkel si indiferent, daca va candida sau nu pentru un nou mandat, era ei s-a incheiat.
Angela Merkel si Emmanuel Macron au semnat noul tratat de prietenie germano-francez Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au semnat marti la Aachen (Germania) un nou tratat bilateral de prietenie, la 56 de ani de la semnarea Tratatului de la Elysee, transmite dpa.
Angela Zahiu:
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Conferinta nationala a organizatiei de femei a PRM a desemnat-o ieri pe Angela Buciu drept lider, desi este membra de partid de doar un an.
Puteti achizitiona aceste bijuterii semnate Angela Avram pana vineri, 10 aprilie, de la standul Angelei Avram din Parcul Cismigiu.
Angela Filote, purtator de cuvant al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, a confirmat ca joi seara a avut loc o cina a ministrilor de Externe, spunand insa ca nu a fost luata nici o decizie.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel "nu au viziune" in ceea ce priveste aderarea Turciei la Uniunea Europeana, careia i se opun, a apreciat presedintele turc Abdullah Gül (foto) .
Partidul social-democrat german, SPD, a adoptat duminica un program vizand sa o detroneze pe Angela Merkel, cancelar conservator, la alegerile ce vor avea loc peste trei luni - o misiune imposibila dupa cum arata rezultatele scrutinelor recente si sondajele.
Conservatoarea Angela Merkel, in varsta de 55 de ani, a fost realeasa astazi de Bundestag cancelar al Germaniei pentru un mandat de patru ani.
Fostul parlamentar Radu Dragus a fost inlocuit cu Angela Hotinceanu la conducerea Agentiei Judetene de Prestatii Sociale (AJPS).
google-analytics.com