Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (8.24 secunde)
Specialistii germani si englezi au fost intampinati la Aeroportul din Craiova de catre Angela Alexander, director de resurse umane in cadrul Ford Romania.
Doua surori gemene, cei mai sexy piloti din NASCAR Le cheama Angela si Amber Cope si sunt piloti profesionisti in faimoasa competitie americana de curse, NASCAR.
Fiica mea, Antonia Ioana, de 19 ani, este studenta la Facultatea de Arhitectura in Marea Britanie si face si ea bijuterii din fimo", ne-a spus Angela Alexandru din Brasov.
Cei doi si-au dorit sa le faca o surpriza placuta finilor Angela si Razvan Popescu, cu ocazia implinirii a patru ani de relatie, dupa cum ne-a povestit chiar vedeta radio Zu.
"Poeta Angela Baciu, care organizeaza seri literare la Galati, a moderat si intalnirea cu tinerii debutanti de acolo.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, ''echipat'' cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, echipat cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Ionut Matei - presedinte, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Luminita Zglimbea si Angela Dragne. ... Luminita Zgubea si Angela Drgane au votat pentru achitarea in 2011 a lui Adrian Nastase intr-un alt dosar, "Matusa Tamara", in care fostul premier fusese acuzat de dare de mita.
Ne propun mereu sa trecem la caractere chirilice si sa predam romana ca materie optionala", explica Angela Chiperi de la acelasi liceu. ... 'Dar cum stati voi, acolo, la Tighina, ca daca se intampla ceva, tancurile romanesti ajung mai intai la voi!'", spune Angela Chiperi.
Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc, joi, cu presedintele Ucrainei Petro Poroshenko, la Kiev, si cu Vladimir Putin vineri, la Moscova. - Impreuna cu Angela Merkel, am decis aceasta noua initiativa, a declarat Hollande in cadrul unei conferinte de presa.
Intrevederea dintre presedintele rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, desfasurata, vineri seara, la Moscova, si care a avut ca principal punct pe agenda conflictul din Ucraina, s-a incheiat.
In cadrul acestei licitatii vor fi listate si 18 obiecte personale si de arta oferite din partea unor indragiti artisti plastici si a unor personalitati, printre care celebra soprana Angela Gheorghiu si fosta gimnasta Andreea Raducan, cu scopul de a sustine deschiderea noii unitati cu paturi a centrului HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.
Angela Merkel face apel la Recep Erdogan ca autorii puciului sa fie tratati cu respectarea regulilor statului de drept. ... Angela Merkel face apel sa se puna capat varsarii de sange din Turcia.
Biolog Maria Martac 16:00 â€" 16:30 Irina Angela Radu SESIUNEA 3 Rolul medicului de familie in depistarea precoce a diagnosticului de tulburare din spectrul autist (TSA) Autor si speaker:
Este vorba de un interviu al premierului belgian, Guy Verhofstadt, pentru cotidanul german "Die Welt" si de intalnirea de la Berlin dintre cancelarul german, Angela Merkel, si candidata socialista la prezidentialele din Franta, Segolene Royal.
Angela Gheorghiu scrie ca trebuia sa participe la concertul de 14 iulie. Ea spune ca dirijorul Cristian Macelaru a dus-o cu vorba.
Postul de director al Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a devenit vacant dupa ce fostul director, dr. Eugeniu Avram, si-a prezentat demisia.
La acest eveniment au participat conducerea IJP, sefii unitatilor de politie din Satu Mare, Carei, Negresti Oas si Tasnad si serviciilor din cadrul Inspectoratului, iar printre invitati s-au numarat prefectul judetului, Valer Marian, presedintele Consiliului judetean, stefan Szabo, vicepresedintele Consiliului judetean si presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Gheorghe Ciocan, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, presedintele Tribunalului Satu Mare, judecatorul Mihai Coman Gelu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Radu Gal, comandantii Grupului de Pompieri "Somes” si Comandamentului Judetean de Jandarmi, coloneii Gheorghe Stramb si Gheorghe Avram, si seful Sectiei Satu Mare a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Nicolae Pop.
Inflatie de candidati la Bacau si la Buzau Trei liberali, Ioan Chiriac, Gabriel Berca si Adrian Iordache, doi democrati, Vasile Nistor si Constantin Avram, si un umanist, Petre Enasoaie, se afla, in prezent, in cursa pentru postul de prefect al judetului Bacau.
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
google-analytics.com