Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (3.17 secunde)
Petru Avram, fostul director al Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad, ar fi spalat de acuzatii chiar si in cazul in care abuzul in serviciu va fi dezincriminat sub prejudiciul de 9 mii de lei.
Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA. CA - Ivan Angela, Ene Anca, Nicolaev Alexandru, Stefan Simion, Bontila Cristian, Brinzan Claudiu, Zoe Arama, Manea Bogdan, Mircea Ispas.
La conducerea CA al Centrului Cultural "Dunarea de Jos” se afla numerosi membri ai PUR, printre care directorul intitutiei amintite, consilierul local Razvan Avram, Gabriel Constantinescu (cel pe care umanistii deveniti conservatori vor sa-l aseze pe functia de director al Teatrului Dramatic "Fani Tardini”) si consilierul judetean al aceluiasi partid, Genica Totolici.
Angela BOKOR - Zalau mobil: ... Elena AVRAM - Cluj tel: 0364-101.570 Casier: tehn. Maria GIURGIU - Cluj tel: 0264-552.740 mobil:
Angela Zahiu:
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Conferinta nationala a organizatiei de femei a PRM a desemnat-o ieri pe Angela Buciu drept lider, desi este membra de partid de doar un an.
Angela Filote, purtator de cuvant al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, a confirmat ca joi seara a avut loc o cina a ministrilor de Externe, spunand insa ca nu a fost luata nici o decizie.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel "nu au viziune" in ceea ce priveste aderarea Turciei la Uniunea Europeana, careia i se opun, a apreciat presedintele turc Abdullah Gül (foto) .
Partidul social-democrat german, SPD, a adoptat duminica un program vizand sa o detroneze pe Angela Merkel, cancelar conservator, la alegerile ce vor avea loc peste trei luni - o misiune imposibila dupa cum arata rezultatele scrutinelor recente si sondajele.
Conservatoarea Angela Merkel, in varsta de 55 de ani, a fost realeasa astazi de Bundestag cancelar al Germaniei pentru un mandat de patru ani.
Fostul parlamentar Radu Dragus a fost inlocuit cu Angela Hotinceanu la conducerea Agentiei Judetene de Prestatii Sociale (AJPS).
Conform propriilor declaratii, Presedintele Traian Basescu i-a spus cancelarului german Angela Merkel o minciuna gogonata.
Cancelarul german, Angela Merkel, a primit miercuri la Bruxelles Premiul iudaismului european, recompensa decernata de Conferinta rabinilor europeni si Comunitatea evreiasca din Belgia, in semn de multumire pentru ‘contributia sa la dezvoltarea comunitatilor evreiesti in Germania‘, transmite AFP.
In loc sa atace orbeste guvernul, din orice pozitie si pe orice tema, liberalii ar putea sa ia exemplul Germaniei, unde crestin-democratii dnei Cancelar Angela Merkel pot colabora foarte bine in guvernul federal cu social-democrati precum vicepremierul Sigmar Gabriel sau ministrul de externe Frank-Walter Steinmeier, care de altfel se afla azi la Bucuresti.
In iunie 2000, dupa aducerea domnului Gheorghe Netoiu, s-a tinut o sedinta AGA in care a fost numit un nou consiliu de administratie, format din 11 persoane, intre care Gheorghe Netoiu, Stefan Ilinca, Constantin Ilinca, Doru Stanescu, Angela Bujor etc.“, scria Vladucu in intimpinarea facuta la instanta.
Potrivit declaratiilor directorului Zonei Libere, Angela Ivan, banii primiti vor fi folositi pentru finalizarea infrastructurii, astfel incat investitorii din zona sa aiba toate conditiile de care au nevoie, respectiv drumuri de acces, apa, curent electric.
Asigurarile de viata, recul emotional Pe langa asigurarile Casco si cele de credit, alt sector care va avea de suferit in 2009 este cel al asigurarilor de viata, spune presedinta consiliului CSA, Angela Toncescu.
In masura in care autoritatile statului vor accepta sa incheie protocoale de colaborare cu PAID si sa sprijine astfel programul national de asigurare impotriva dezastrelor naturale, oamenilor le va fi mult mai usor sa incheie polita obligatorie PAD si ma refer in special la cei din mediul rural intrucat astfel de autoritati exista in fiecare comuna", a declarat Angela Toncescu, presedintele CSA.
Medvedev, Merkel si Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream la 8 noiembrie Presedintele rus Dmitri Medvedev, cancelarul german Angela Merkel si premierul francez Francois Fillon vor inaugura gazoductul Nord Stream, intre Rusia si Europa Occidentala, la 8 noiembrie la Lubmin /Germania/, a anuntat joi guvernul francez, citat de agentia France Presse.
google-analytics.com