Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (3.03 secunde)
Cancelarul german Angela Merkel a declarat ieri ca stie ca in Romania sunt aplicate, in prezent, masuri "destul de dure", opinand insa ca, odata create structurile, acestea pot constitui o baza pe care se poate construi cresterea economica.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe 2 ianuarie 2007, Angela Merkel, fosta fiziciana din Germania Democrata, ajunsa cancelar al Germaniei (nu l-a egalat pe Vaclav Havel, care a reusit performanta de a fi fost presedintele a doua tari, dar e pe aproape), publica un interviu care a iluminat Europa.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ. ... Singurul care a reprezentat administratia locala a fost consilierul local si director al CCDJ, Razvan Avram. ... Poate cel mult o imagine pozitiva pentru CCDJ si pentru Razvan Avram.
Consilierul local Razvan Avram sustine ca atestarea administratorilor de asociatii se face ilegal.
Portretistul George Avram a terminat Arte Plastice in anii 80. ... In ultimul timp fac monumente funerare sculptate, la comanda, ne-a spus pictorul George Avram.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, a declarat ieri ca presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor, democratul Marian Avram, va mai ramane in functie doar pana la restructurarea guvernamentala care va avea loc peste circa doua saptamani.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
Daca de mai bine de o saptamana s-a stiut clar ca presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, va candida pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetului, iata ca surpriza a venit din partea candidatului pentru Primarie, care pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram, si nu deputatul Bogdan Ciuca, asa cum se astepta toata lumea.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Conducerea Combinatului nu a anuntat acest incident comisarilor Garzii de Mediu, fapt care constituie infractiune, ne-a declarat purtatorul de cuvint al Garzii de Mediu Galati, Ion Avram. ... De asemenea faptul ca nu s-a anuntat acest incident reprezinta o infractiune", a mai adaugat Ion Avram.
Potrivit purtatorului de cuvant al Garzii de Mediu Galati, Ion Avram, cea mai consistenta sanctiune, in valoare de un milliard de lei vechi, a fost aplicata Consiliului Local din Beresti.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Pandantivele si cereceii sunt facute de mine, iar bratarile sunt cumparate din afara, ne-a spus Angela Marincea.
Intra in lupta Nicolas Sarkozy si Angela Merkel, pentru mobilizarea la vot Duminica, Angela Merkel si presedintele Sarkozy au dat publicitatii, concomitent in Welt am Sonntag si Journal du Dimanche, un text comun in care abordeaza probleme sensibile privind economia europeana si rolul pe care trebuie sa-l aiba Parlamentul European si celelalte institutii ale UE.
google-analytics.com