Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (4.66 secunde)
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Cartea de interviuri a fost prezentata de scriitorii Lucian Vasiliu si Angela Furtuna. In cadrul targului, Angela Baciu a avut intalniri cu publicul, dupa cum urmeaza:
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro. ... Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Deputatul Marian Avram si-a anuntat demisia din grupul PDL Deputatul Marian Avram si-a anuntat marti 13 martie 2012, in plen, demisia din grupul parlamentar al PDL. ... "Azi mi-am anuntat demisia din grupul PDL si activitatea in continuare o voi desfasura ca deputat independent", a afirmat Avram.
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot:
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea: ... Puteti achizitiona aceste bijuterii semnate Angela Avram pana vineri, 10 aprilie, de la standul Angelei Avram din Parcul Cismigiu.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
Angela Ivan, directoarea Zonei Libere Galati, a declarat ca firma Global International 2000 a incheiat contractul de concesiune la sfarsitul lunii august. ... Terenul este concesionat pe perioada maxima, 49 de ani, cu posibilitatea prelungirii cu inca jumatate, adica alti 24 de ani si cinci luni", a precizat Angela Ivan.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
Agerpres informeaza ca presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), primarul municipiului Sibiu Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va participa la cel putin una din discutiile pe care cancelarul german Angela Merkel le va avea la Bucuresti in cadrul vizitei care va dura doar cateva ore.
Ponta se pregateste de intalnirea cu Angela Merkel Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seara la B1 TV, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si cu alti prim-ministri, intrucat astfel de intrevederi "tin de normalitatea functiei".
Angela Raduta a absolvit Arte Plastice acum un an, la sectia Grafica si ii place sa deseneze creaturi fantastice si diferite tehnici. ... Pe facebook, ma gaseste lumea pe Raduta Angela. ... Eu am facut fotografie dupa fotografie si asa am reusit sa duc animatia la capat, ne-a spus Angela Raduta.
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Producatorii de lapte, miere sau alte produse animale si agricole vor plati tarife de inregistrare cuprinse intre 10 si 500 de lei in functie de produsele vindute, a declarat vineri presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Avram.
Condescu, suparat pe Avram Presedintele gorjean, Marin Condescu, l-a acuzat pe centralul Marius Avram, care a oficiat in partida cu Steaua, ca le-a dat prea usor cartonase galbene jucatorilor lui Petre Grigoras aflati in prag de suspendare pentru a ajuta echipa tatalui sau, Astra.
google-analytics.com