Cautare

1637 de rezultate pentru "andrei iordache" (2.93 secunde)
Obiectivul realizat de grupul de firme Profiland, condus de omul de afaceri galatean Andrei Lisinschi, reprezinta o fabrica de producere a biodiesel-ului in baza procesului de esterificare a uleiurilor vegetale.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Andrei Iovu va coordona realizarea continutului editorial al publicatiei. Activitatea editoriala a lui Andrei Iovu se completeaza astfel si, la pozititia de redactor-sef al revistei Harper’s Bazaar, se adauga cea de redactor-sef al revistei Esquire.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
Andrei Radoi, 3. ... Temnov Andrei, 7. ... Polivalov Andrei, 18. ... Garbuzov Andrei, 20. Pavel Butenko, 21. Alexei Scerban, 22. Serghei Sugrobov, 23.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Candelele, potocavele si ingerasii s-au dat bine!", ne-a spus Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
In 3 noiembrie 2017, adica la 7 ani de la disparitia poetului Adrian Paunescu (20 iulie 1943 - 5 noiembrie 2010), cel care a infiintat, a condus si prezentat Cenaclul Flacara timp de 37 de ani (1973-2010), numerosi membri ai Cenaclului se reunesc, la invitatia lui Andrei Paunescu, pentru o intalnire cu publicul intr-un eveniment exceptional de muzica, poezie si dialog, plin de confirmari, dar si de surprize.
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. ... La standul lui Andrei Costin Victor, puteti gasi:
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
Andrei Costin Victor participa in acest week-end la Targul de Sanmedru - de antichitati taranesti, in curtea MTR.
De la sfarsitul anului 2012, Roche Diabetes Care Romania are un nou sef in persoana lui Andrei Foisor, primul roman care conduce operatiunile acestei divizii a Roche Diagnostics in tara noastra. Pozitia de Head of Diabetes Care, detinuta acum de Andrei Foisor, a fost ocupată
COSTUL TOTAL AL TRATAMENTULUI ESTE DE 180.000 DE EURO, 150.000 DE EURO SUNT SUPORTATE DE CARDUL EUROPEAN DE SANATATE PE CARE PARINTII COPILULUI IL DETIN, IAR PENTRU TERMINAREA TRATAMENTULUI MAI Apel umanitar pentru salvarea vietii lui Rares Andrei Olteanu, un copilas de 2 ani SUNT NEVOIE DE DOAR 30.000 DE EURO, BANI CARE AR DUCE LA SALVAREA UNEI VIETI.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut in liceu, iar Andrei planuia sa o ceara in casatorie. ... Cum s-a petrecut tragedia, povesteste Andrei Razvan, iubitul fetei: ... Andrei Razvan, iubitul fetei:
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
In alta ordine de idei, m-as referi la cazul Andrei Ionescu, caz mediatizat intens in ultimele saptamani. Si, ca o paranteza, cred ca Andrei a fost mediatizat peste ceea ce a facut pe teren!
Andrei de 19 ani, din Bucuresti, indicat de victima ca fiind persoana care l-a injunghiat. ... Andrei i-a aplicat lui G. ... Andrei a considerat ca a fost parasit de prietena sa, deoarece aceasta ar fi avut o relatie cu G. ... Andrei pentru săvarsirea infractiunii de tentativă
google-analytics.com