Cautare

1639 de rezultate pentru "andrei iordache" (8.17 secunde)
Andrei Burtea sculpteaza in lemn.
Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara. Andrei, fiul marelui poet Adrian Paunescu, incearca sa scrie si el poezie cu mesaj social-politic, la fel cum a facut si tatal sau.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. ... Andrei Alexandru: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
Astanoapte, la Bamboo, au stat pana dimineata sa vada daca nu cumva ma duc la Andrei. ... Dar stii bine ca nu mai am treaba cu Andrei. ... Stateam cu Andrei la un Campari, in Office, si mi-a venit deodata ideea: ... Si - n-o sa ma crezi - Andrei m-a sustinut.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
De directiva venita de sus aflasera si cei doi viceprimari, Sorin Iordache si Gheorghe Nedelescu. ... In mod surprinzator, doar cateva minute mai tarziu, Sorin Iordache incerca sa paraseasca biroul, de unde teoretic lipsea.
Dupa ce directorul serviciului, Gheorghe Calinoiu, a declarat ca primele piete trebuia amplasate in cartierele Lapus si Brazda lui Novac, viceprimarul Sorin Iordache, cel care coordoneaza aceasta activitate, a inclus pe lista de asteptare o piata in cartierul Brestei, langa Grupul Scolar "Ilie Murgulescu".
Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic.
Florin Iordache s-a executat rapid. ... Acelasi Iordache s-a conformat. ... Iordache, prompt, a redus perioada la un an. Urmeaza si alte modificari care, in final, vor ilustra perfect celebra zicere:
Consilierul municipal craiovean PSD Cristian Cretu, recent pus pe lista propunerilor de excludere din partid de catre presedintele PSD Dolj, Ion Calin, din cauza unui vot in Consiliul Local Craiova contra interesului politic pesedist, va ramane la mila organizatiei de cartier, a precizat ieri presedintele Filialei Craiova, Sorin Iordache.
Vicepresedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Florin Iordache, a precizat ca prin amendamentul introdus s-a pus in concordanta decizia Curtii Constitutionale, care stabilea ca nu se poate disocia intre presedintele ales in primul tur de scrutin si presedintele ales in turul secund cu textul propunerii legislative.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
Intr-un comunicat de presa semnat de liderul PNL Medgidia, Marian Iordache, edilul democrat-liberal este atacat in termeni extrem de duri. ... Consilierul si candidatul PNL pentru Primaria Medgidia, Marian Iordache, considera drept iresponsabile actiunile din ultimul timp ale primarului Dumitru Moinescu.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor recomanda plenului sa voteze impotriva inceperii urmaririi penale a lui Adrian Nastase, a anuntat, miercuri seara, vicepresedintele comisiei, Florin Iordache, dupa audierea lui Nastase si prezentarea punctelor de vedere ale raportorilor in cazul acestuia.
, o conferinta de presa cu tema "Un bilant rusinos la un an de mandat al primarului Marian Iordache". Evenimentul a avut loc la sediul Partidului Democrat Liberal din Medgidia si a vizat analiza si dezbaterea rezultatelor publicate in raportul lansat de actualul primar al municipiului, Marian Iordache (foto).
Datoriile pe care le reclama edilul Marian Iordache (foto) drept "trista mostenire" de la fostul primar, Dumitru Moinescu, nu pot tine insa lucrurile la nesfarsit in loc.
Bloggerii politici Constantin Gheorghe si Roxana Iordache acorda interes competitiei interne din PSD. ... La randul ei, Roxana Iordache publica pe blog un text cu titlul "O propunere pentru PSD: ... Si de ce credeti ca am comis-o.' Blogul Roxanei Iordache:
In prezent, toate firele pentru functia de prefect duc catre Sorin Iordache, fost viceprimar al Craiovei, consilier local PSD in prezent. ... Sorin Iordache nu a putut fi contactat pentru a-si exprima parerea.
google-analytics.com