Cautare

594 de rezultate pentru "andreea" (3.62 secunde)
La categoria simboluri, oameni considerati un simbol in Romania in domeniul lor de activitate, Gigi Becali ocupaa din nou primul loc, urmat de Ion Tiriac, Mona Muscaa, Traian Baasescu, Gicaa Hagi, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Cristian Tudor Popescu, Andreea Marin, Adrian Naastase.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISJ Constanta, Andreea Paunescu, la Constanta nu a existat o problema a locurilor din gradinite, singura problema fiind doar ca parintii au dorit sa isi asigure locuri pentru copii la gradinitele cu program prelungit.
Liderul Organizatiei Municipale de Tineret a PD-L Constanta, Andreea Ion, a declarat ca 230 de persoane au semnat pana in prezent apelul catre Emil Boc in care ii atrag atentia asupra practicilor "securisto-comuniste" folosite de conducerea interimara a PD-L Constanta impotriva membrilor sai.
Monica Bolocan Andrei Sorin Huzum Florentina Cimpoi Marinela Dorin Matei Dedis Georgiana Zaharia Andreea Alina Confe.Universitar dr. ... Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Beneficiara este SC Miniera Medgidia SA, cumparata in 2003 de la Dobromin de Andreea Dan, fiica fostului consilier de stat Dan Iosif.
Aceasta scadere s-a reflectat insa "in cazul magazinelor in care ponderea vanzarilor prin intermediul creditelor era de 70% din cifra de afaceri", ne-a explicat Andreea Mihai, reprezentant al unui lant de hipermarketuri.
Astfel, "vanzarile de televizoare LCD au fost cu 50% mai mari in ultimele 3 luni fata de primul trimestru", estimeaza Andreea Mihai, reprezentant Carrefour. ... Valoarea vanzarilor de aceste produse din ultimele trei luni a depasit-o pe cea din primul trimestru de aproape cinci ori, sustine Andreea Mihai.
"Avand in vedere ca nu am deschis decat de doua saptamani a trebuit sa promovam cumva acest local, asa ca am facut mai multe pliante pe care le-am impartit prin parcuri", a declarat una dintre angajatele clubului, Andreea Cazan, de 20 de ani.
Datorita introducerii unor produse noi cu specific de Paste si a cresterii importurilor, un mare retailer se asteapta la o crestere de aproximativ 15-20% a vanzarilor de astfel de produse fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit unui reprezentant al unui hypermarket, Andreea Mihai.
Spre exemplu, Carrefour Romania se asteapta la cresteri cu aproximativ 50% a vanzarilor per ansamblu in aceasta perioada, dupa cum ne-a precizat Andreea Mihai, director de marketing al companiei de retail.
Mai mult, Andreea Paunescu, putatorul de cuvant al ISJ a subliniat ca mai multi profesori vor fi nevoiti sa lucreze pe mai multe norme incomplete, intrucat 1.022 sunt netitularizabile complete, iar alte 1.861 de posturi sunt netitularizabile incomplete.
Marile magazine estimeaza pentru aceasta vara "cresteri de peste 30% la vanzarile de racoritoate, pe de-o parte datorita caniculei care a aparut mai devreme ca anul trecut si in al doilea rand datorita noilor bauturi de pe piata, cu diferite arome de fructe", dupa cum ne-a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
Valoarea pietei de jocuri video, la consumer spending, s-a ridicat la aproximativ zece milioane de euro“, a declarat Andreea Allardin, general manager Best Distribution.
Cat despre postul public de Radio, aici se vehiculeaza numele jurnalistei Andreea Pora, dar si al consilierului prezidential Catalin Avramescu.
• Merita si nu prea sa mergi in justitie • Andreea P., avocata specializata in acest gen de cazuri, spune ca, pana acum, a avut peste 20 de dosare finalizate, din care a pierdut doar doua:
Andreea Paul Vass il contrazice pe colegul sau de partid si sustine ca o astfel de optiune a fost analizata in 2010, dar s-a renuntat la ea. ... Andreea Paul Vass il contrazice insa pe Ovidiu Marian, colegul ei de partid.
Sau Andreea Marin si Stefan Banica... ... Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002. ... Doamna Andreea Marin Banica, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata, a subliniat:
google-analytics.com