Cautare

594 de rezultate pentru "andreea" (2.67 secunde)
Amenintari si injuraturi primite de Andreea Prisacariu, dupa esecul suferit in Antalya: ... Andreea Prisacariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje ingrozitoare, dupa meciul pierdut astazi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, in fata slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).
Andreea Marin a facut o marturisire de-a dreptul socanta, aratand ca este mereu nefericita, desi toata lumae o considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook. ... Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri.
Andreea Esca a moderat astazi un eveniment care a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara. ... Ma bucur ca acum s-au facut aceste cursuri pentru asistente", ne-a spus Andreea Esca.
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Andreea Radulescu ne-a dezaluit ce presupune o astfel de masca aplicata, cat dureaza dar si cat de costisitoare poate fi o astfel de transformare. ... Acest tip de masca a avut Elena Gheorghe anul trecut, ne-a declarat Andreea Radulescu.
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
"Consider ca divergentele dintre doi parinti divortati in fata copilului lor nu se rezolva la televizor", a aruncat Stefan manusa pentru Andreea Marin. ... Mai mult, Stefan Banica a ales sa lamureasca cele doua situatii in care el si Andreea Marin ar fi avut neintelegeri legate de fetita lor.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca", in curtea MTR.
Andreea Chirvasiu a absolvit Facultatea de Psihologie si a fost timp de sase ani prezentatoarea emisiunii "Cafeneaua sufletelor", difuzata de OTV. Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Andreea Mantea ar fi avut in ultimele zile niste discutii aprinse cu persoane din conducerea postului. ... Se pare ca Andreea ar fi incercat sa obtina o marire considerabila a onorariului.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
Vedeta Andreea Berecleanu a dezvaluit care a fost motivul care a dus la destramarea unei casnicii de 15 ani. Andreea a marturisit ca viata sa de familie se transformase intr-un cosmar si se saturase sa fie "barbat" in casa.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit.
Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu. ... Andreea Vass a declarat, pentru Realitatea Fm, ca ea nu are nicio legatura cu campania impotriva Elenei Basescu.
In ziua in care a incepul scandalul cu Elena Basescu, consiliera primului ministru, Andreea Vass (foto), si-a gasit apartamentul spart. ... Andreea Vass a spus ca a gasit butucul spart, dar nu par a fi disparut lucruri de valoare.
Andreea Costaciuc - "Fata de la Barletto", sefa la biroul de presa al Partidului Miscarea Populara Potrivit unui comunicat de presa, emis de Partidului Miscarea Populara, Andreea Costaciuc, decorata in 2009 chiar de Traian Basescu cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, este noul ofiter de presa al PMP.
Intr-un top al aprecierilor, stabilit pentru cei sase ani de tranzactionare, se afla SIF Moldova, apoi SIF Oltenia, SIF Banat-Crisana si SIF Transilvania, afirma Andreea Ciobanu. ... Prin urmare, cele mai bune randamente la Bursa s-au obtinut in ultima luna pe titlurile Transelectrica, arata Andreea Ciobanu.
Puteti citi, in continuare, o analiza economica de Andreea Rosca, despre cum a castigat Guvernul Boc prin knockout in competitia cu economia. Andreea Rosca este director business press in cadrul trustului Realitatea-Catavencu. ... Pentru inceput, Andreea Rosca propune sa recapitulam:
google-analytics.com