Cautare

59 de rezultate pentru "andrea" (4.42 secunde)
Invitatii au avut ocazia sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, high-fashion, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya'Qov si Ultràchic. ... Andrea Incontri Nascut in Mantova, designerul italian Andrea Incontri a studiat arhitectura la Milano, unde si-a cultivat aptitudinile estetice pentru materii si forme.
Magda Marincovici a publicat pe Facebook un text despre concertul lui Andrea Bocelli, pe care il puteti citi in continuare: Cand canta Andrea Bocelli Cand canta Andrea Bocelli Ave Maria, pasarile asculta, mestecenii se inchina, prietenii se pretuiesc, dusmanii se iarta, cerul se lumineaza, oamenii tac si asculta.
Andrea Bocelli va lansa in 2013 cel de-al 14-lea material discografic din cariera sa. ... De fapt, chiar de curand am inregistrat o piesa impreuna cu Andrea Bocelli!" declara incantata Nelly unei publicatii din Filipine. Tracklist "Passione" - Andrea Bocelli:
va urca pe scena alaturi de marele si indragitul tenor, Andrea Bocelli. Cum el insusi a declarant, il admira pe Andrea Bocelli pentru forta si felul in care a reusit in viata, in ciuda unui destin nemilos.
Loew se teme de Pirlo La randul sau, selectionerul Germaniei, Joachim Loew, l-a laudat pe coordonatorul Italiei, Andrea Pirlo (33 de ani), care traieste, dupa parerea sa, o "renastere" ... Italienii, increzatori Mijlocasul italian Andrea Pirlo a afirmat ca echipa Germaniei "se teme"
Am retrogradat din grupa mondiala Rezultatele zilei Simona Halep - Angelique Kerber 2-6, 2-6 Monica Niculescu - Andrea Petkovici 6-0, 6-7, 3-5 Victorie pentru Andrea Petkovici, 6-3 in decisiv, iar Germania castiga meciul cu Romania.
Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului - show-ul in premiera in Romania al lui Andrea Bocelli a starnit un interes aprins printre iubitorii de muzica.
Dulce Pontes, partenera de scena a lui Jose Carreras si Andrea Bocelli, concerteaza pe 9 Februarie la Sala Palatului Ne mai despart doar cateva zile pana la concertul pe care Dulce Pontes, nume remarcabil al scenei contemporane de world music si fosta protagonista a mai multor duete de prestigiu, alaturi de artisti precum Cesaria Evora, Jose Carreras, Caetano Veloso, Marisa Monte, Carlos Nunez, the Chieftains, Kepa Junkera, Eleftheria Arvanitaki, George Dalaras, Andrea Bocelli, il va sustine la Bucuresti.
Mai multi lideri liberali, printre Olga Zeicu si in special Andrea Caciuloiu, au adus alimente, lenjerii de pat, camasi si pantaloni (ultimele chiar de la fabrica de textile a unui alt membru PNL, Stere Babu) in valoare totala de circa 100 de milioane de lei.
Mai multi lideri liberali, printre Olga Zeicu si in special Andrea Caciuloiu, au adus alimente, lenjerii de pat, camasi si pantaloni (ultimele chiar de la fabrica de textile a unui alt membru PNL, Stere Babu) in valoare totala de circa 100 de milioane de lei.
O parte importanta a succesului echipei Italiei consta in apararea formata din Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli si Leonardo Bonucci, toti trei de la Juventus. ... Sami Khedira este coleg la Juventus cu Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Stefano Sturaro si Simone Zaza, toti aflati in lotul Italiei.
In mai putin de 10 zile, marele tenor italian, Andrea Bocelli va fi prezent in Romania, pentru a sustine doua concerte exceptionale:
Am promisiuni si de la minister ca imi vor da cinci - sase miliarde pentru inaugurarea centrului pentru ca tin sa fie prezent Andrea Bocelli", a spus Solomon.
Fenomenul a fost observat prima data de Andrea Dover, care a informat postul local TV KLTV, afiliat ABC. Pana in prezent, nimeni nu a putut oferi o explicatie cu privire la cele doua obiecte.
In cazul femeilor, 293.745 poarta numele de Andreea, 26.325 Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea.
Noului grup i se va alatura si Andrea Moelzer, fost membru al partidului austriac de extrema dreapta FPO, doi nationalisti italieni, printre care si nepoata lui Benito Mussolini, precum si britanicul Ashley Mote.
Potrivit PRM, aceste amendamente ar putea "ameliora in mod semnificativ acest act normativ pentru a-l face compatibil cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului si cu jurisdictia Uniunii Europene. Proiectul cu cele opt amendamente i-a fost inmanat de presedintele Comisiei pentru politici ale UE, Andrea Manzella.
O noua plangere penala In alta ordine de idei, de fapt "la asorte" perfect cu situatia descrisa mai sus, de mentionat ca mai multi consilieri navodareni au formulat o noua plangere penala impotriva lui Adrian Mihaila, Ion Posa, Andrea Bodeanu, Ion Pacea, Nicoleta Nichita, Tudorel Calapod si Stere Sponte, prin care se cere "tragerea la raspundere penala a sus-numitilor si condamnarea acestora pentru savarsirea faptelor penale pe care le vom descrie in continuare, si pe care noi, orientativ, le incadram in dispozitiile art.
Geoana a abordat si subiectul rromilor, pledand pentru tratarea problemelor acestora la nivel transeuropean, reluand apoi propunerea facuta ministrului italian Andrea Ronchi privind task-force-ul comun roman-italian, despre care Franco Frattini a afirmat ca este o idee foarte buna si ca are tot sprijinul sau.
Printre figurile politice importante din acest "cabinet-fantoma" se numara Manuela Schwesig, ministru de afaceri sociale in landul Mecklenburg-Pomerania de Vest, si Andrea Nahles, reprezentanta aripii de stanga a partidului, care se ocupa cu piata muncii.
google-analytics.com