Cautare

94 de rezultate pentru "andra" (2.89 secunde)
Noi i-am provocat pe Tudor Chirila si pe Andra si speram sa ni se alature. ... Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru Nu doar de ziua mea, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca.
Momentan, vinurile noastre pot fi gasite la Cafe Bar Select, precum si la restaurantul de langa crama, cu prousele traditionale romanesti care pun in valoare vinurile noastre, ne-a spus Andra Muntean, reprezentanta familiei, care participa zilele acestea la Targul de Turism organizat de la Romexpo cu diverse sortimente de vinuri Valea Ascunsa.
Andra Gogan ne dezvaluie care au fost pasii pe care i-a urmat, pentru a fi celebra! A crescut intr-o camera de camin, impreuna cu familia ei, dar la varsta de 8 ani, a inceput sa castige mai mult decat parintii sai!
Printre vedetele care dau voce personajelor, in versiunea dublata in limba romana, se numara Andra Maruta (alias Strumpfita) si Claudiu Bleont (in rolul Gargamel).
Printre noile carti aparute la Nemira se afla si volumele Tribar, de Andra Rotaru, Jocul de-a amiba, de Tara Skurtu si Frigul (elegie), de Mihai Ignat, din colectia de poezie Vorpal, volume ce vor fi lansate sambata, 2 iunie, ora 17.00, la scena Arena.
Portul Tomis va fi gazda generoasa atat a unor artisti de muzica usoara, precum Cristina, Nico, Andra si formatiile Bere Gratis, Directia 5, cat si a unor manifestari traditionale ale etniilor conlocuitoare.
In cazul femeilor, 293.745 poarta numele de Andreea, 26.325 Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea.
In apropierea Pietei Cotroceni, pe trotuarul strazii Sfantul Elefterie din Bucuresti, colt cu strada Carol Davila, in fata Laboratorului de analize hormonale ANDRA, se afla un copac batran si scorburos, gata sa cada la o rafala de vant.
Daca cumva o fi fost vreunul dintre angajatii nostri, cu siguranta nu era in timpul serviciului", spune Andra Troneci, unul dintre ofiterii de presa ai acestei institutii.
Deja se simte miros de campanie in aer, domnule primar? Si acum va intreb eu pe dumneavoastra: Unde este primarul din inimile noastre?", intreaba Andra Colocotronis.
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
Invitatii la petrecerea Romtelecom au fost colindati de corul Facultatii de Litere de la Universitatea din Craiova si au primit cu bucurie surpriza pregatita de organizatori - solista de muzica usoara Andra.
Sunt putini, dar Craiova este un oras mare si probabil reprezentantii firmelor au mai participat la astfel de sesiuni de informare“, a declarat Andra Sustac, organizatoare ADEL.
Sunt putini, dar Craiova este un oras mare si probabil reprezentantii firmelor au mai participat la astfel de sesiuni de informare“, a declarat Andra Sustac, organizatoare ADEL.
Va pot spune însa ca la Vâlcea vor cânta Andra, Proconsul, Stefan Banica Jr. si altii“, a spus edilul- sef.
Va pot spune însa ca la Vâlcea vor cânta Andra, Proconsul, Stefan Banica Jr. si altii“, a spus edilul- sef.
"Fenomenul evaziunii fiscale este in general puternic corelat cu o fiscalitate ridicata, precum si cu o lipsa a urmaririi adecvate", considera Andra Casu, manager Ernst&Young.
- Florin JIANU, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania - Radu OPREA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Est - Iulian CAZACU, secretar general PTIR - Marius ANDRA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Muntenia - Horia MINTAS, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Nord Vest
Joi, la ora 18:00, Carrefour si parcul de retail Colosseum au organizat un concert in parcare, in cadrul caruia vor canta Stefan Banica Jr., Andra si Alex Velea.
Andra Oprescu) Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie, potrivit ministrului transporturilor Ioan Rus.
google-analytics.com