Cautare

552 de rezultate pentru "anca bradu" (4.39 secunde)
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Atletic Bradu:
Cand iubesti cu adevarat ceva, daca intr-adevar iubesti, si cand acel ceva iti face bine, cum si de ce sa renunti?, isi incepe povestea Anca Bejan, autoarea cartii Dieta-Minune.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, considera ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a ajuns un fel de "Bula" al partidului. ... Anca recunoaste fraudarea alegerilor, dar cei care au fraudat sunt de la PSD, voturile nule renumarate in favoarea lui Basescu fiind dovada.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii si senator, Anca Boagiu (foto), a afirmat ca a fost socata sa gaseasca in Minister, intr-o perioada de criza, in care piata constructiilor, cea imobiliara a cazut, valori ale exproprierilor, in unele cazuri de 70 de ori mai mari decat cele pe care notarii le evalueaza si le publica anual.
Senatorul Marius Sorin Bota, Seful Departamentului Transporturi si Infrastructura, a transmis un comunicat de presa intitulat Amnezia voita a fostului ministru Anca Boagiu, pe care il puteti citi in continuare. Campania electorala ii creeaza doamnei Anca Boagiu stari de confuzie acuta si episoade de amnezie.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Adrian Nastase a povestit, recent, cum stau lucrurile in legatura cu Anca Petrescu, arhitecta care inainte de 1989 era interfata intre Ceausescu si cele cateva sute de arhitecti care lucrau la Casa Republicii, iar dupa revolutie a intrat pe sub pielea lui Corneliu Vadim Tudor, seful PRM.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
"Nu este o masura corecta" Mult mai nuantate au fost declaratiile lui Mircea Bradu (fost membru PCR) din PDL si ale lui Szabó Ödön din UDMR, care, probabil, nu a apucat decat sa fie facut pionier.
au castigat cu 3-0 disputa cu Atletic Bradu, una dintre principalele contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii, golurile fiind semnate de Gae (’50), Orban (’62) si Bala (’78).
Anca Boagiu, ministru al Integrarii Europene si membru in Biroul Permanent National al PD, a declarat sambata, la Brasov, in cadrul sedintei Colegiului Director al PD Brasov, ca "nu Alianta Dreptate si Adevar a castigat alegerile.
La manifestare au participat fostul consilier prezidential Elena Udrea, ministrii Anca Boagiu si Sulfina Barbu, senatorii Cornelia Cazacu si Maria Petre, deputatul Anca Constantinescu si euroobservatorii Roberta Anastase si Monica Iacob Ridzi. ... Anca Boagiu, Sulfina Barbu si Monica Ridzi, imbracate in negru.
In aceasta perioada, statul roman definitiveaza procesul de infiintare a punctelor de inspectii sanitar-veterinare care vor functiona in cadrul vamilor autohtone, acesta fiind unul dintre elementele pe care autoritatile centrale le au in vedere pentru a le realiza in decursul celor cateva luni care mai despart tara noastra de momentul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, la deschiderea seminarului "EU Meeting Days", organizat, in perioada 13-15 iulie a.c., la Sinaia, de Delegatia Comisiei Europene in Romania pentru jurnalistii romani.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Printre acestea, cele mai mari sanse le are fostul, de acum, ministru al Integrarii Europene, constanteanca Anca Boagiu. ... Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
google-analytics.com