Cautare

83 de rezultate pentru "anamaria vidu" (7.80 secunde)
Anamaria Pislaru, Dora Iftode, Bogdan Angelescu, Alina Craita • Indispensabilii Teatrul Nottara - 9 iun 2014, ora 19:30 Regia: ... Sorin Dinculescu, Cosmin Cretu, Anamaria Pislaru, Dora Iftode
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz se afiseaza la emisiuni si diverse evenimente mondene in tinute Black-Swan. De cate ori merge la atelierul Black-Swan, vedeta isi alege rochia preferata pentru aparitiile sale, asa ca zilele trecute a optat pentru o tinuta din paiete, de culoare verde.
Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca. ... Anamaria Calinescu, sotia lui Florin, a murit in 2005, exact in ziua in care implinea 47 de ani de viata si 27 de casatorie.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Dezvaluiri bomba de la Anamaria Prodan! Laurentiu Reghecampf a primit interzis la Snagov. Aflam ce a descoperit sexy impresara pe stick-uri si cum s-a pus Reghe in genunchi sa-i ceara iertare copilului.
Anamaria Prodan, adevarul ei despre cum a ajuns Reghe sa ii intoarca pe copii unul impotriva celuilalt, dar si despre cum l-a scos ea din multe dosare penale pe inca sotul ei.
Cam asa stau lucrurile si cu Anamaria Ferentz.
Anamaria Prodan a postat pe retelele de socializare prima fotografie alaturi de noul iubit. Barbatul face parte dintr-o familie regala si este de origine araba.
Este o zi foarte grea pentru Anamaria Prodan, caci se implinesc patru ani de cand mama ei, cantareata Ionela Prodan, a plecat la ceruri.
Anamaria Prodan a facut noi declaratii care schimba tot ceea ce s-a spus pana acum. Dupa mult timp, impresara a vorbit la telefon cu Laurentiu Reghecampf.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a socat pe toata lumea, mai ales ca au fost facute publice imaginile in care cei doi se bat.
Anamaria Prodan face totul public. Aceasta a spus de ce ii spunea Reghe "Te iubesc", desi ducea o viata dubla.
"Am trait un vis urat din care m-am trezit!" Este ceea ce declara Anamaria Prodan, la cateva luni dupa divortul cu scandal de fostul sot.
Anamaria Prodan si-a asumat relatia cu noul iubit. Cei doi si-au facut aparitia la o petrecere si nu s-au ferit de ochii curiosilor.
Personal, urmaresc cu ingrijorare cifrele care arata ca mai mult de jumatate dintre certificatele ISO din Romania sunt emise de firme de apartament, declara Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas Romania.
"Vom bea un cocktail, vom avea o TOMBOLA cu premii oferite de Exotique, arh.Cristina Groza, Decora Design si nu in ultimul rand Anamaria Prodan si ne vom lasa fermecati de vraja Orientului.
Cele mai cautate produse sunt zacusca de ghebe si zacusca de vinete", ne-a spus Anamaria Matei de la firma Magenta.
Confirmandu-ne temerile, Anamaria Bogdan, purtatoarea de cuvant a Greeapeace, a declarat ieri pentru "Replica": "Nu credem ca o sa faca nimic.
La standul sotilor Anamaria si Bodan Buica de la Targul de Craciun organizat la MTR gasiti produse traditionale romanesti de la brandul Hai la ciobanasul, precum:
Carmen Rus si Anamaria Pernes au fost desemnate in functiile de prim-vicepresedinte al PC Salaj, respectiv secretar executiv. (R.N.)
google-analytics.com