Cautare

83 de rezultate pentru "anamaria vidu" (2.52 secunde)
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. ... Anamaria prodan se afla deja in Turcia, unde va face interventia chirurgicala. ... "Aceasta este unica mea declaratie pe baza acestui subiect", a comentat Anamaria Prodan.
Anamaria Prodan este impresar in Romania, dar scoate bani frumsoi si din afacerea imobiliara pe care o are in America. Anamaria Prodan are o afacere de succes in Las Vegas!
Anamaria Prodan este in culmea fericirii! ... Anamaria Prodan se afla, probabil, in cel mai bun moment al vietii ei. Este gravida din nou cu Reghecampf si spera sa aiba o fetita.
Anamaria Ferentz a fost o prezenta extrem de eleganta aseara, la premiera filmului D’ORA - Emigranta romanca by Delia Antal. ... Cei care au studiat-o cu atentie, au putut observa ca Anamaria Ferentz a purtat pe mana stanga un frumos inel cu diamante.
De un an de zile Anamaria Ferentz a devenit mamica! ... In America, Anamaria Ferentz este invitata din ce in ce mai des sa cante la diferite evenimente.
Dupa 3 ani in care a stat doar in America si nu a mai venit deloc in tara, Anamaria Ferentz a decis sa-si viziteze familia. ... Cu dragoste, respect si prietenie, Anamaria Ferentz”
Anamaria Prodan a spus ca il asteapta pe jucatorul de la FCSB, Ianis Stoica, la proces, la fel cum s-a intamplat si cu Dennis Man. Mai mult decat atat, Anamaria Prodan spune ca Gigi Becali nu l-a vrut in prima faza pe Ianis Stoica la FCSB
Anamaria Prodan a luat o decizie radicala! ... Cu toate ca spunea ca nu tine mortis sa-l stearga, si ca va face asta doar daca un barbat ii va cere asta, Anamaria Prodan si-a schimbat decizia.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea. ... Dar si ce se intampla cu Anamaria Prodan, daca indrazneste sa puna cunostinte comune sa il sune.
Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf intra intr-o noua etapa. ... Anamaria Prodan a declarat ca baiatul a fost foarte afectat si spune ca tatal sau l-a facut de ras in fata colegilor de scoala.
Anamaria Prodan are o relatie speciala cu Laurentiu Reghecampf Jr., dar exista momente in care chiar si ei se cearta! Dupa ce a facut un gest care a enervat-o pe Anamaria Prodan, intre cei doi au inceput replicile acide.
Inedite au fost si colierele din cristale create de Anamaria Vidu, care detine aceasta firma impreuna cu parintii ei.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Fanii lui "U" au mers ieri la antrenamentule echipei si i-au amenintat pe jucatori, dupa ce Anamaria Prodan, managerul clubului, a anuntat mutarea la Buzau.
Stiu ca fiecare tara trebuie sa aiba reprezentanti in Parlamentul European, stiu ca ar trebui sa votez din constiinta civica, insa, decat sa votez asa, mai bine deloc", a declarat Anamaria Radeanu, cu care am stat de vorba cateva minute pe strada. ... Anamaria Radeanu, din Craiova
Este casatorit cu Anamaria Buzura, fiica scriitorului Augustin Buzura.Casatoria a fost oficiata la Starea Civila a Sectorului 2 din Bucuresti. Impreuna, sotii George si Anamaria au doi copii.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
Anamaria Stefan, sufletul Sophiei, artistul si initiatorul Sophia, a facut o scurta prezentare a brandului Sohia in cei 12 ani de existenta. Anamaria Stefan a calatorit prin lume, de unde a adus culori, traditii, stiluri si tendinte.
Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM.
google-analytics.com