Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (6.44 secunde)
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
La randul ei, mama premierului desemnat, Ana Boc, ii transmite acestuia "putere de munca" si sa aiba ajutor de la Dumnezeu pentru a face numai lucruri bune. ... Cred ca Dumnezeu a fost cu el si-l va ajuta", a declarat Ana Boc, mama premierului desemnat.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. Ana Maria Topoliceanu a fost recent desemnata si in Consiliul de Administratie al SC Mamaia S.
Va prezentam o sinteza a modului in care vad ei actualitatea politica romaneasca si comentariile socioloagei Ana Bulai. ... "Arborarea steagului national nu e inca un model in Romania, spune socioloaga Ana Bulai.
Regina Ana, pe care il puteti citi in continuare. Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana, si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale.
Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national pe teritoriul Romaniei Sambata este zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Reginei Ana.
Oamenii au inteles ca-si primesc banii, astfel ca a crescut increderea in acest program", a declarat Ana Motoi, sefa Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Am lucrat acolo un an si jumatate, incepand din 2003, si am plecat cu un gust amar pentru ca la momentul respectiv nu intelegeam ce inseamna un business si de ce lucrurile nu se intamplau asa cum doream eu", a declarat Ana-Maria Cruceru, de 27 de ani, directoare la Casa si Biroul Craiova, care a subliniat ideea ca nu poti conduce o firma daca nu ai experienta ca angajat.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman. ... Vom merge la individual cu Ana Maria Branza, Simona Gherman si Anca Maroiu, si cu ele si la echipe, urmand ca Loredana Dinu sa fie rezerva.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana.
Cum a murit Ana Blandiana! ... In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu. ... Mi-e dor de Ana Blandiana.
Dupa 1990, Ana Blandiana se numara printre initiatorii Aliantei Civice, pe care o conduce intre 1991 si 2001. ... Ana Blandiana a primit un numar impresionant de recunoasteri nationale si internationale:
Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Ana mea, ce bucurie sa va fim nasi! ... A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa.
Ana-Flavia Stancu si mama ei, Angelica participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Costa intre 65 RON - 100 RON, pentru adulti, ne-a spus Ana-Flavia Stancu.
google-analytics.com