Cautare

541 de rezultate pentru "ana" (3.15 secunde)
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Eu conduceam cenaclul SF ProspectArt, de la Observatorul Astronomic, de pe Ana Ipatescu. Cristi, aveam sa aflu, era acolo portar de noapte.
Caricaturistii care expun sunt: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu-Dobrogea, Leonte Nastase, Nestor Damaso del Pino, Codrin Cardu. Cuvant de deschidere: Ana Amelia Dinca.
Ca de fiecare data, Criticul de arta Ana Amelia Dinca, ne va incanta cu discursul sau.
Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
Nobletea florilor si monumentalitatea vechiului cinematograf Victoria contureaza senzorialul si ambianta unor amintiri din istoria Calarasilor, pe care artistul le venereaza", spune curatorul Ana Amelia Dinca.
Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan: "Remarcandu-se prin calitatile de portretist, Florian Vilsan se uita atent la caracteristicile faciale ale unor personalitati ale culturii.
Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca. Curatorul expozitiei este Ana Amelia Dinca.
- E un omagiu pe care l-am adus poetului pentru ca-i datorez mult si l-am facut cu drag, o data pentru memoria lui Adrian Paunescu, si apoi pentru Ana Maria Paunescu, cea care duce mai departe aceasta revista.
Agerpres informeaza:
In mod ana­log, cand ne confruntam cu suferinta provocata de res­pin­gere, disparitie, nenorocire si esec, sistemul de imunitate psihologica trebuie si el sa ne apere, nici prea mult ("eu sunt perfect si toti sunt impotriva mea"), dar nici prea putin ("sunt un ratat si ar trebui sa mor").
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
In primavara acestui an, DNA a inceput urmarirea penala impotriva fostului sef al Loteriei Romane si a fostului vicepremier, pentru o afacere legata de cumpararea de catre Loteria Romana a 38 de spatii apartinand Ana Electronic.
Patru dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai au fost prezente recent pe Aeroportul Otopeni in momentul in care sicriul cu trupul mamei lor, Regina Ana, a fost repatriat.
In clipa aterizarii, luminile care au insotit aparitia fusesera observate si de localnica Ana Campean, care le-a descris astfel: - Tocmai scoteam apa din fantana.
Casa Ana si Marinache Popescu, sediu al Comitetului judetean de cultura(Inspectoratul pentru cultura de dupa 1990 si actuala Directie judeteana penrtu cultura si patrimoniul national);
Mai mult, mama Veronicai, Ana, moasa de meserie, este anchetata de politia habsburgica. In anul in care isi pierde sotul si se naste Veronica, aceasta se hotaraste sa treaca muntii in Moldova, avand asupra sa doar banii incasati de pe vanzarea casei din Nasaud.
Informatii despre viata religioasa a cetatii Vicina s-au pastrat si in scrierile printesei bizantine Ana Comnena (1083-1153), fiica imparatului Alexios I Comnenul, si autoare a Alexiadei.
"Il monitorizam pe primarul general Adriean Videanu si cele 252 de proiecte megalomanice ce raman in stadiul de macheta", a mai spus Vanghelie. Tot ieri, liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a prezentat noul purtator de cuvant al organizatiei, Ana Birchall.
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a cerut ieri CNSAS sa verifice in regim de urgenta dosarul pe care ministrul Educatiei, Mihai Hardau, l-a avut la fosta Securitate, pe motiv ca acuzatiile de colaborare cu Securitatea pe care i le-a adus rectorul Universitatii Tehnice Iasi, Nicolae Badea, "sunt foarte grave".
google-analytics.com