Cautare

29867 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (3.75 secunde)
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara".
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. ... La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate?
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Un - doi in careu facut de Messi si Di Maria, dar jucatorul Realului rateaza preluarea min 29: ... Di Maria centreaza pentru Higuain, dar aceasta rateaza preluarea min 57: ... Messi deschide jocul pentru Di Maria, dar Dragos Grigore blocheaza min 67:
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... fiica magnatului Ioan MICULA se marita. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
Regele Mihai (96 ani) s-a nascut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu al lui Carol al II-lea si al sotiei sale, Elena a Greciei, si a domnit intre 1927 si 1930, prin intermediul unei Regente, precum si intre 1940 si 30 decembrie 1947, cand a fost silit sa abdice si sa plece in exil.
Nu intamplalor, deci, zestrea romaneasca etnografica, cea culturala si cea oenologica s-au intalnit intr-un parteneriat de succes, prin expozitia Roade de Zestre” de la Castelul Bethlen-Haller, al carei vernisaj a avut loc pe 15 octombrie.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... 22 iulie: ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
criticul de arta Ana Amelia Dinca, prof.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Un barbat din localitatea maramureseana Copalnic Manastur a fost retinut de procurori dupa ce si-ar fi violat fiica in varsta de doi ani, copila fiind transportata in stare grava la spital, cu mai multe leziuni.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
In timpul vizitei din martie, Maria Basescu i-a spus unui batran ca o sa-i dea un scaun cu rotile. ... In luna martie a acestui an, Maria Basescu i-a promis lui Ion Nanuti un scaun cu rotile.
google-analytics.com