Cautare

29879 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (8.32 secunde)
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
Multa vreme in urma - pe la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70 din secolul trecut - profesorul de acum Andrei Oisteanu avea o mica altercatie verbala cu poetul de atunci si de acum Adrian Paunescu.
Ana Constantinescu, frumoasa adolescenta de 17 ani, ne surprinde mereu prin creativitatea ei care gliseaza, fara prejudecati, intre medii, limbaje si realitati care, aparent, nu se pot intalni. ... Eleva a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, Ana Constantinescu isi urmeaza, in stilul ei personal, visul de a deveni arhitect.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Ponta a spus ca initiativa legislativa a fost propusa de organizatiile PSD din Ardeal, ca reactie la modul in care SRTV a prezentat moartea fostului senator PSD Adrian Paunescu.
Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, este europarlamentar. ... Firma la care era angajata part-time coincide cu cea care a concesionat intretinerea retelelor de iluminat din Capitala pentru 15 ani.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
Iris, Taxi, Kempes, Damian Draghici si Taraful Fanica Luca, Farfarello, Adrian Naidin, Byron, Folk Frate, Andrei Paunescu si Totusi, Walter Ghicolescu, Camioane in Multime, RATB, The Motans, Zoia Alecu, Dinu Olarasu, Ecoul, Vox Studis, Spam si Cosmin Vaman, Bosquito si Ovidiu Lipan Tandarica, Adrian Sarmasan, The Kryptonite Sparks, OCS, Arthur, Adi Despot.
Fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat in timp ce isi agresa fiica in mijlocul drumului, iar adolescenta striga dupa ajutor.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, are un stand in cadrul targului de cadouri de Craciun de la Universitate.
Lidia, fiica Tribunului”, a dezvaluit ca au ramas fara bani dupa ce conturile au fost blocate. ... Familia are conturile blocate”, a declarat fiica politicianului. ... Am incercat sa fac acelasi lucru si cu doamna Ana Birchall.
Cum arata frumoasa Dochia, fiica lui Decebal Imparatul roman Traian s-ar fi indragostit de fiica regelui dac Decebal, potrivit unor legende care isi au originea in scrierile autorului latin Dio Cassius si intr-o scena sculptata pe Columna lui Traian.
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
In ziarul Ring, Adrian Paunescu scrie un text virulent despre cea mai grava ofensa la adresa noastra, a tuturor - prezenta tipului infect, cu toate inventivitatile sale bolnave, in acest joc in care se disputa destinul national. Puteti citi in continuare gandurile lui Adrian Paunescu despre Tr.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
nastase.wordpress.com - Adrian Paunescu - 72 Sunt, astazi, 72 de ani de cand a venit. Vor fi, in curand, 5 ani de cand a plecat. Adrian Paunescu ramane, in imaginea mea, un sihastru ce cobora, din cand in cand, in Cetate.
Potrivit unei declaratii a presedintelui Consiliului de Supraveghere a Fondului, Alexandru Paunescu, preluata de Mediafax, pasul ulterior autorizarii va fi listarea fondului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Mai mult, Paunescu apreciaza ca listarea tuturor companiilor ar intarzia listarea fondului la BVB cu cel putin doi ani.
'• Stirea data de Tolontan a fost confirmata azi oficial si de trustul lui Bobby Paunescu, si de Ringier (care a mai luat niste decizii drastice zilele astea, inchideri de reviste in proiect, dupa ce in prealabil au fost anuntate reduceri de salarii).
Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Pai, daca intram, nu mai iesim..." Povestea romantata a mamei Elenei Schonkert, despre fiica sa cu cetatenie luxemburgheza, este brusc intrerupta de un "buna ziua!" sec, venit din partea unei localnice.
google-analytics.com