Cautare

29867 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (4.50 secunde)
Tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a actiunilor Fondului Proprietatea va avea loc, cel mai probabil, in prima luna a anului viitor, sustine Alexandru Paunescu, presedintele Consiliului de Administrare al Fondului, citat de Mediafax.
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
A aflat de la o prietena de cazul unei fetite de 13 ani diagnosticata cu cancer osos si s-a gandit imediat sa o ajute. Cantareata a venit in tara dupa trei ani in care a stat doar in America si timp de o saptamana si-a organizat petrecerea.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. 1989 - 22 dec.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
Cercetarile arata ca nu exista o tensiune arteriala normala pentru toate varstele, intrucat tensiunea potrivita pentru o persoana de 50 de ani poate fi diferita de cea normala pentru una de 70 de ani. ... Tensiune mica - 75/50 ; ... Tensiune mare - 100/75 - 1 - 5 ani:
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Este interesant de vazut cum va sti noua conducere sa salveze de la dezastru o societate care s-a facut de ras in ultimii ani, declinul Litoral SA culminand cu anul 2007, cand fosta sefa ANT, Monica Barbuletiu, cerea dizolvarea agentiei.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Mi-am cumparat, in urma cu cativa ani, un apartament la Mangalia, pentru a avea unde sa stau in fiecare sezon si pentru ca mi-a placut statiunea. ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti:
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Presedintele Traian Basescu a spus in cadrul unei emisiuni televizate de marti seara ca are incredere in fiica sa cea mica. ... "Sunt convins ca fiica mea stie ce are de facut pentru ca am crescut-o eu".
Celebrul artist a strans in paginile mini-dictionarului cateva dintre textele unei rubrici pe care a avut-o saptamanal in Flacara lui Adrian Paunescu (FLAP).
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
La mijlocul lunii in curs, mai precis in 18 ianuarie, a avut loc concursul pentru functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara Salaj, la care a participat un singur candidat, si anume Balogh Eniko, nimeni alta decat fiica deputatului UDMR Salaj, Seres Denes.
google-analytics.com