Cautare

29879 de rezultate pentru "ana maria paunescu fiica cea mica 22 ani" (5.17 secunde)
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Adrian Paunescu a cerut, luni, in plen, destituirea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, considerand ca nu poate colabora cu acesta. "Noi la Comisia de cultura nu putem lucra cu ministrul Culturii, domnia sa se sustrage oricarui control sau oricarei intrebari" a sustinut Paunescu.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. ... "Fa!" Traian catre Maria: ... Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui.
"Remember Cenaclul Flacara - Adrian Paunescu -70" Sambata, 20 iulie a.c., in intervalul orar 19 :00 - 23 :30, Primaria Sectorului 4 a organizat un eveniment cultural - artistic deosebit, menit sa marcheze 70 de ani de la nasterea poetului Adrian Paunescu si 40 de ani de la infiintarea Cenaclului FLACARA.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. ... Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
Contactat, luni, Bobby Paunescu a spus ca nici el, nici familia lui nu mai sunt actionari la Vox News, Radu Moraru fiind cel care detine televiziunea.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). ... Redactorul RRA a precizat ca, in afara de Paunescu, nici un alt parlamentar nu a mai intervenit in activitatea societatii in acest mod. ... Si cred ca si domnul senator Paunescu recunoaste ca a gresit.
'L-am condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Paunescu. Este o datorie de onoare pentru mine astazi, ca senator social-democrat, dar si ca roman, sa-l evoc pe omul politic Adrian Paunescu, cu care am avut prilejul sa fiu coleg de partid.
Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: ... Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. ... Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. ... toate aceste atribute erau foarte apreciate in Italia acelor ani.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export. "Exportul este cea mai importanta sursa de stabilitate economica.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
google-analytics.com