Cautare

1699 de rezultate pentru "ana maria mocanu" (2.63 secunde)
"Salariul minim de 700 lei pentru zona privata e fezabil pentru Romania, mai ales ca 1,5 milioane de persoane din mediul privat sunt angajate pe salariul minim pe economie", a mentionat Valentin Mocanu, secretarul de stat in Ministerul Muncii. ... 500 lei, a mai spus Valentin Mocanu.
Liviu Mocanu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), la nivelul Constantei nu exista o constanta la plata. ... Liviu Mocanu, directorul CJAS.
"Cererile de ajutor se completeaza si se transmit exclusiv electronic prin sistemul informatic Actionweb, disponibil pe pagina de internet www.fseromania.ro, pana la 31 martie 2010, ora 16.00", a declarat Mihaela Mocanu, directorul coordonator al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud-Vest Oltenia (OIR POSDRU SV Oltenia).
In prezent, avem in gestionare 81 de proiecte (dintre care 24 finalizate)", a declarat Mihaela Mocanu, directorul Organismului Intermediar Regional pentru POS DRU (OIRPOSDRU) Oltenia.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un apel pentru sprijinirea valorilor autohtone.
Detalii despre GASTROBAR am aflat citind un articol publicat pe e-zeppelin.ro, de fapt un interviu realizat de Andreea Ilinca cu doi dintre cei care au conceput GASTROBAR: Alexandra Mocanu si Mircea Racaru. ... Alexandra Mocanu, Alexu Toader Manager Deschis Gastrobar, co-proprietar: Mircea Racaru
Gliga (6 puncte), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (13), Kljajevic, Steffel (10), Mocanu (3), Troupe (15), Nikolic (4), Gutoaia (14), Alionescu (2). ... Nu sunt multumit de Stefan, Mocanu, Gliga, Gutoaia, Steffel", a mai afirmat Nikolic.
Troupe (18 puncte), Gliga, Kabengele (2), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (19), Steffel (10), Mocanu (2), Kljajevic (8), Nikolic (15), Gutoaia (6), Alionescu.
Victoria i-a fost dedicata lui Viorel Mocanu, care si-a serbat aniversarea chiar in ziua jocului. ... Troupe (17 puncte), Gliga (1), Kabengele (17), Bratoloveanu, Deconescu, Darby (24), Steffel (10), Mocanu (7), Nikolic (11), Gutoaia (2), Alionescu.
Mai nou, am debutat radiofonic in emisiunea domnului Andrei Partos, Psihologul muzical, de la Romania Actualitati, ne-a spus artistul romeo Mocanu.
Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. De 5 ani, de cand fac stand-up, tot spun povesti din viata mea.
Redeschiderea centrului precum si indrumarea maicilor a fost posibila cu ajutorul mesterului olar Marcel Mocanu din localitatea Branistea - Galati.
Colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Candea", procurorii militari de la DNA ii fabrica un flagrant si este acuzat de luare de mita de la un pacient.
Problemele cu justitia se tin lant de Dani Mocanu. Cantaretul de manele a primit o amenda uriasa, una dintre cele mai mari acordate de o instanta din Romania.
Dani Mocanu, aniversare in arest la domiciliu, cu politistii la poarta
Dani Mocanu s-a trezit, din nou, cu mascatii la usa! Ei bine, de aceasta data, oamenii legii au intervenit de urgenta la primele ore ale zilei la locuinta cantaretului de manele.
Dani Mocanu este revoltat pe victimele sale. Ce acuzatii le aduce si de ce e foc si para.
OLTEANU ANA MARIA) 20 DE STATE DIN EUROPA ERAU CONDUSE DE FAMILIILE REGALE IN ANUL 1916. ... LIECHTENSTEIN ALOIS PHILIPP MARIA, PRINT EREDITAR AL LIECHTENSTEINULUI GUVERNEAZA PROVIZORIU MONARHIA, DIN 2004, IN LOCUL TATALUI SAU PRINTUL HANS ADAM AL II-LEA.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com