Cautare

17599 de rezultate pentru "ana fata de la miezul noptii" (4.19 secunde)
FARCAS) Oricat de mult am incerca sa-l masuram, fotografiem sau analizam, fenomenul OZN pur si simplu nu se incadreaza in paradigmele noastre stiintifice.
De la legenda, la adevarata poveste a Titanicului (Autor : GEORGE CUSNARENCU) Au trecut peste o suta de ani de la tragedia Titanicului, o intamplare nefericita care a dus la scufundarea unui vas considerat "nescufundabil" si la pierderea a mai bine de 1.500 de vieti.
Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: ... FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Doua persoane au ars de vii in autoturismul cu care se deplasau. Incidentul s-a petrecut la miezul noptii de sambata spre duminica. ... In localitatea Adamclisi, soferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a izbit intr-un copac de pe marginea soselei si s-a rasturnat intr-o rapa.
Teama guvernului Tariceanu de aparitia unor manifestatii de simpatie fata de presedintele Basescu a iesit la iveala ieri.
Teama guvernului Tariceanu de aparitia unor manifestatii de simpatie fata de presedintele Basescu a iesit la iveala ieri.
Teama guvernului Tariceanu de aparitia unor manifestatii de simpatie fata de presedintele Basescu a iesit la iveala ieri.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca afirmatia lui Traian Basescu referitoare "mijloacele propagandistice" utilizate la Revolutie pentru a scoate armata in strada si a ucide 1600 de oameni reprezinta "o adevarata ticalosie", fiind iresponsabila, mincinoasa si lipsita de elementar bun simt.
Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat.
Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat. Schimbarea destul de evidenta in raporturile cu Traian Basescu, intervenita imediat dupa alegerile de la 9 decembrie, are efecte dintre cele mai nocive, iar o clarificare in interiorul USL pare mai mult decat oportuna.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere, extrem de important, cu cel mai mare distribuitor de haine din Franta, Camaieu.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, cel mai mare nu doar din perspectiva dimensiunilor sale si a numarului de atractii, dar si din cea a cifrei de afaceri obtinute in urma inchirierii spatiilor comerciale, anunta ca cifra sa de afaceri in luna decembrie 2009 a inregistrat aproximativ 19 milioane euro.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul un articol intitulat "Presa sufera de boala lui Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka.
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. ... Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Vedeti aici imagini de la lansare Lansarea oficiala a tabletei produse de Apple, iPad 2, in Romania, de vineri de la ora 18:00, prin lantul de magazine iStyle a fost una discreta, parand sa fi fost afectata chiar de "piata gri" pe care spera sa o elimine.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
google-analytics.com