Cautare

17599 de rezultate pentru "ana fata de la miezul noptii" (3.82 secunde)
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Regina Ana, pe care il puteti citi in continuare. Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana, si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana. ... The Queen’s Portrait", semnat de ASR Principele Radu al Romaniei. Lansarea va avea loc la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in Sala Lapidarium, incepand cu ora 18.00.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu?
Directia Nationala Anticoruptie a finalizat in cursul zilei de ieri, 6 iunie a.c., ancheta in dosarul Loteria Romana si a dispus trimiterea acestuia pentru infractiunea de evaziune fiscala.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. Intr-un interviu acordat BBC, Preda se referise la anuntata dorinta de a fi prim-ministru a lui Mircea Geoana.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii.
din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Sondaje DCNews comentate de sociologi Cititorii DCNews au raspuns la cateva sondaje online, pe teme pornind de la Ziua Nationala la martea neagra, din Parlament. Va prezentam o sinteza a modului in care vad ei actualitatea politica romaneasca si comentariile socioloagei Ana Bulai.
Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national pe teritoriul Romaniei Sambata este zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Reginei Ana. Decizia a fost luata saptamana trecuta de Guvern.
Chiar daca au existat zvonuri potrivit carora renta viagera nu se va mai acorda decat pana in 2010, doljenii au prins gustul acestei forme de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, ei au depus 679 de dosare, adica 55% din numarul celor din 2008.
In timp ce unii patroni decid sa renunte la anumite afaceri, din diverse motive, altii le preiau si le dezvolta. Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
google-analytics.com