Cautare

1373 de rezultate pentru "ana constantinescu" (5.11 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus vineri la Parchetul Militar o noua plangere, in dosarul Mineriadei. In calitate de parte vatamata, Emil Constantinescu a cerut justitiei sa se pronunte in cazul evenimentelor din 13-15 iunie 1990.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
Traian Basescu a fost din nou atacat dur de catre unii dintre adversarii sai politici recunoscuti, fostul sef al statului Emil Constantinescu si liderul conservator Dan Voiculescu, acestia sustinand, separat, ca presedintele a avut de-a face cu Securitatea in trecut.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Regimul Basescu este o parodie damboviteana a regimului Putin, actualul sef al statului fiind controlat de serviciile secrete, care doresc sa dirijeze economic si politic Romania, sustine fostul presedinte Emil Constantinescu.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a criticat marti declaratiile facute de Traian Basescu in legatura cu Tratatul semnat cu Ucraina.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor. Programul aprobat de CJC la initiativa lui Nicusor Constantinescu este clar si precis:
Traian Basescu a evitat, marti, dupa incheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, sa dea mana cu fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu, salutandu-i pe acestia de la distanta, printr-o inclinare a capului.
Declaratia acesteia vine in completarea afirmatiilor lui Cristian Constantinescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR). Constantinescu a adus in discutie problemele majore create de intermediarii de asigurari RCA care uita sa-si indeplineasca unele din datoriile esentiale.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. ... Sonetele Evei Constantinescu ne ridica in locul emotiilor pure, acolo unde forta timpului nu mai razbate.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
google-analytics.com