Cautare

1372 de rezultate pentru "ana constantinescu" (3.89 secunde)
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate: ... Asa ne-am cunoscut", si-a reamintit Ana intr-un interviu.
De ziua mea pentru Ana! ... Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine. Am auzit de Ana de la alt copil minunat:
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Invocand legislatia in vigoare, o recomandare a ministrului Gheorghe Flutur, dar si faptul ca peste tot in tara astfel de Comandamente se afla in subordinea presedintelui de Consiliu Judetean, Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta si-a motivat initiativa prin aceea ca nu vrea sa fie acuzat ca nu a respectat legea.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
Cu toate ca Geoana a facut referire la un fotoliu de ministru care va fi oferit social-democratilor de la Constanta, prim-vicepresedintele Nicusor Constantinescu a plusat, facand aluzie la nu mai putin de trei ministere.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
Seful statului a precizat ca Ion Iliescu a facut mult rau si in timpul mandatului sau, dupa ce "a ingropat" mandatul lui Emil Constantinescu. ... Referitor la sistem, Traian Basescu a declarat ca fostul presedinte Emil Constantinescu a fost "ingenuncheat" inca de cand si-a inceput mandatul.
Ponta raspunde scrisorii lui Emil Constantinescu Premierul Victor Ponta i-a multumit fostului presedinte Emil Constantinescu pentru scrisoare in care lauda sprijinul acordat de seful Guvernului celor persecutati de regimul comunist.
A devenit o traditie anuala lansarea unui nou volum de poezie de catre deja consacrata Eva Constantinescu. Volumul Departe de luna, suspinand incheie o trilogie imaginara in care Eva Constantinescu imblanzeste, pe rand lumea, timpul si dorul, eliberandu-se astfel, prin poezie, de apasarea marilor sale interogatii.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Prin lansarea celui de-al patrulea volum de poezie, Eva Constantinescu confirma vigoarea si exceptionala valoare a talentului sau.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu. ... Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana, Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, Alexandru Paleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... N.Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu. ... Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana,Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, AlexandruPaleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu.
Un discurs evident mai nuantat l-a avut prim-vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, dar in cursul zilei de duminica, dupa aflarea rezultatului de la vot:
Si nu unul oarecare, ci chiar impotriva fostului presedinte Emil Constantinescu.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000. Dupa pierderea alegerilor insa, Constantinescu spune ca Ion Iliescu a secretizat-o la loc, nepermitand continuarea cercetarilor.
“Un fost presedinte al Romaniei (Emil Constantinescu - n.r.) a spus atunci cand s-a retras: ... Presedintele invins de structurile securiste, Emil Constantinescu, prezent si el in sala, i-a cerut lui Basescu sa treaca de la discurs la fapte in lupta cu fostele structuri comuniste.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
google-analytics.com