Cautare

1373 de rezultate pentru "ana constantinescu" (3.16 secunde)
Presedintele PD Emil Boc (foto) i-a acuzat ieri pe fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu de lipsa de vointa politica in desecretizarea dosarelor fostei Securitati.
Propunerea i-a apartinut presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu, care este de parere ca denumirea generica de RAJA a devenit deja un brand constantean care trebui protejat.
Mandatul lui Emil Constantinescu (1996-2000) a fost o neasteptata dezamagire pentru monarhistii din Romania si chiar pentru Rege. ... Constantinescu i-a dat Regelui un pasaport romanesc si i-a organizat un tur prin Europa, cu misiunea de a reprezenta interesele Romaniei in efortul de integrare in NATO.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
Prezent ieri la Constanta, presedintele partidului Actiunii Populare, Emil Constantinescu, i-a reprosat presedintelui Romaniei Traian Basescu „lipsa de viziune si organizare, modul haotic in care ia decizii si revine asupra lor, creand confuzii, atat pe plan national, cat si pe plan international.
Astfel, democratul a precizat ca, din punctul sau de vedere, "dupa alegerile locale din 2004, fostul presedinte nelegal al Consiliului Judetean Constanta, vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, coechipier in tot si toate cu "celebrul" primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a depus doua sesizari la DNA, una la Parchetul General, precum si alte patru actiuni in instanta, cu scopul evident de a compromite imaginea publica a deputatului Stelian Dutu".
In postura de profesor - presedintele Nicusor Constantinescu, iar invatacei - tinerii consilieri ai Partidului Democrat - Liberal. "Nu am venit sa ne tineti lectii de drept", a afirmat la un moment dat Adrian Gheorghita, consilier PD-L, pentru ca replica lui Nicusor Constantinescu sa vina prompt si moralizatoare:
Emil Constantinescu, infierat de intelectualii lui Basescu pentru scrisoare adresata lui Ponta Profesorul Vladimir Tismaneanu, considerat unul dintre cei care care alcatuiesc grupul "intelectualilor lui Traian Basescu", il blameaza pe fostul presedinte Emil Constantinescu deoarece l-a laudat pe premierul Ponta pentru sprijinirea persoanelor persecutate de regimul comunist.
Emil Constantinescu, infierat de intelectualii lui Basescu pentru scrisoare adresata lui Ponta Profesorul Vladimir Tismaneanu, considerat unul dintre cei care care alcatuiesc grupul "intelectualilor lui Traian Basescu", il blameaza pe fostul presedinte Emil Constantinescu deoarece l-a laudat pe premierul Ponta pentru sprijinirea persoanelor persecutate de regimul comunist.
2, sa poarte denumirea "Profesor Ion Constantinescu". Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. Astfel, fata de Gabriel Constantinescu a fost inceputa urmarirea penala inca din aprilie sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Ana Blandiana: ... Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Parintii Fecioarei Maria sunt Ioachim si Ana. ... Pentru ca nu aveau copii, Ioachim si Ana erau ironizati si batjocoriti de oameni, lipsa urmasilor fiind considerata un blestem al lui Dumnezeu. ... Ioachim i-a spus sotiei sale, Ana:
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
google-analytics.com