Cautare

2 de rezultate pentru "ameri ichinose" (3.50 secunde)
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut ieri intrucat deputatii PSD, in frunte cu presedintele Camerei, Adrian Nastase, au intarziat aproape jumatate de ora.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
PRM nu considera oportuna organizarea alegerilor anticipate mai devreme de 2007, atat timp cat nu exista o criza politica majora, neprovocata de “ambitiile politicianiste ale guvernantilor“ se arata intr-un comunicat de presa al partidului.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a acuzat de plagiat partidul de guvernamant pentru copierea mai multor initiative liberale. El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari.
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat ieri ca va pune trei conditii in cazul in care partidul ii va cere sa preia functia de vicepremier, ocupata in prezent de Adriean Videanu.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu se poate exclude o posibila alianta cu PPRM, avand in vedere ca ambele formatiuni politice sunt partide parlamentare.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Purtatorul de cuvant al PNL a precizat ieri ca in acest moment pentru liberali nu sunt prioritare alegerile anticipate. “Pe agenda PNL nu figureaza tema alegerilor anticipate, ci realizarea programului de guvernare.
google-analytics.com