Cautare

650 de rezultate pentru "alinia sarbu" (3.16 secunde)
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Daciana Sarbu: ... Eurodeputata Daciana Sarbu, membra a Comisiei pentru Sanatate Publica si Siguranta Alimentara, a fost reprezentanta grupului S&D in acest dosar, inclusiv in negocierile cu Consiliul, contribuind cu o serie de amendamente relevante ce se regasesc in textul final al raportului.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
"Daca Tariceanu va fi numit premier, toti liberalii se vor alinia in spatele lui!" Daca dupa alegerile parlamentare, presedintele Traian Basescu il va numi premier pe liberalul Calin Popescu Tariceanu, toata lumea din PNL se va alinia in spatele fostului presedinte de partid, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Dupa aceasta, pana la sfarsitul zonei Sinaia si in zona ulterioara Sinaia-Poiana Tapului, datorita zonei nou construite, numita Cumpatul si vechilor si noilor constructii, in patul raului Prahova, dupa care, prin intermediul a doua treceri de pasageri suspendate deasupra drumului national 1 se va alinia la flancul drept.
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Daciana Sarbu a facut publice cateva fotografii de suflet DeCeNews: Daciana Sarbu i-a pregatit fiicei sale o surpriza de proportii. Pentru ca marti, de Buna Vestire, micuta Irina a implinit 6 anisori, Daciana Sarbu a facut un gest pe gustul oricui.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Grupul PSD din Senat se va reuni miercuri dimineata pentru a decide, prin vot secret, asupra succesorului lui Vacaroiu la tefia Senatului, in conditiile in care BPN al PSD l-a recomandat pe Ilie Sarbu pentru aceasta functie, dar in cadrul grupului vor fi depuse mai multe candidaturi.
Social-democratul Ilie Sarbu a fost ales, marti, de plenul Senatului, din turul al treilea, cu 43 de voturi, presedinte al acestei Camere, in urma demisiei lui Nicolae Vacaroiu, care a ajuns la sefia Curtii de Conturi.
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii.
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta. ... Deci nu voi candida pentru o functie de vicepresedinte sau asa ceva", a declarat Sarbu.
O spune, la RFI, vicepresedintele partidului Ilie Sarbu. ... I-a primit Ion Iliescu, i-a promovat Ion Iliescu in diverse functii", declara Ilie Sarbu.
Fostul mahar sindicalist Marian Sarbu, care a demisionat vineri din PSD, si-ar dori sa-l aiba pe Miron Mitrea (alt mahar sindicalist) coleg in partidul pe care generalul Gabriel Oprea il va infiinta din oastea de stransura a dezertorilor din diverse partide.
Premierul Emil Boc respinge ideea primirii lui Cristian Diaconescu si a lui Marian Sarbu in cabinetul sau. In legatura cu inlocuirea ministrului Muncii cu Marian Sarbu si a celui de Externe cu Cristian Diaconescu, premierul Boc a dat dezmintire.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
google-analytics.com